nazliiayaz 15 haftaligiz bugun uzandim elim gobusumde beledim ve sonunda hissettimm cok guzel bir duygu varmi aranizdaa hissedenn😇😇😇🤗
Kubra15 nazliiayaz 18 haftadan beri net bir şekilde hergün sık sık hissediyorum kızımın tekmelerini. Hatta tekmelemeyince içim daralıyo karnımı gıdıklıyorum hemen hareketleniyo annesinin gülü🙈 şuan 24 haftalıgız 🙏🐣
Minnosunannesi nazliiayaz bende o haftada hissetmiştim çocuğumu hep kibar sanıyodum şimdi 22 haftalığız o neydi ya diye sıçratıyor oğluşum 💙 buarada her hissettiğinde salavat çekebilirsin aranızdaki en güzel bağ kuruldu hayırlı bi evlat oldun inşallah
02efeninannesi nazliiayaz ilerki zamanlarda delip cikacak gibi oluyor kizlar 😄 acikınca durup yemek yeyince tekme atiyo bizimki allah herkese yasatsin bu duyguyu 😍
nazliiayaz Minnosunannesi benimkide erkek ultrasonda fazla hareketliydi bende hissetmek icin sabirsizlaniyodum sonundaa olduuu umarimmm artarak devam ederrr🤗🤗 tesekkur ederimm bilgi icinnn😍
Kubra15 Homozigotmutant en fazla iki haftaya sende hissedersin canım merak etme müptelası olcaksın tekmelerin hıçkırıkların 😊
eydanurKurtlu Bende 18 haftalık hamileyim ilk hamilelik daha hiç hissetmedim şimdiye kadar iki üç kez titreme gibi bir şey hissetim ama bebekmi yoksa başka bir şey mi ayırd edemiyorum nasıl oluyo ilk hareketler tam olarak nasıl anlarım 😞🤔🤗
ElifUlu [bilinmeyen] bende geçen hafta iki gün üst üste misafirim vardı ertesi gün çok hafif hafif oynuyodu dinlenince düzeliyo valla yoruldu galiba çocuğum içerde 😊
TugbaLafci Hareketlerimi bilmiyorum ama elimi koyduğumda sertliğinden hissedebiliyorum nerde olduğunu hatta bazen oyun bile oynuyoruz elimi koyduğum yer sertleşiyo artık eşim bile dışardan elini koyduğunda anlıyo 🤗🤗. Yaramaz oğluşum şimdiden başladı 👶🏻😂😂
OglusumuBeklerken [bilinmeyen] kendini cok yorduysan olabilirmis bende 2gun hreketlerini hissetmemistim cok korkmustum doktoruma sormustum cokmu yordun kendini dedi hemen. İyice dinlen dedi 2gun hic bi is ypmadim kendimi yormadim oglusumda kendine geldi msallahhh😇😇 💙