Damlaktas Hanımlarrrr lütfen şeker yüklemesi yaptıranlar yaptırmayanlar buraya yazabilir mi hiç bilmiyorum ne yapacagımızı sizler neler yaptınız
Bennureyla Damlaktas doktorum bana ailem hakkında şeker geçmişimiz var mı diye ayrıntılı sordu… bebeğin kilosuna ve gidişatına baktı. Sonuçta değerlendirip açlık-tokluk testi yapmakta karar kıldı. Şeker yüklemesi yapmadı.
Ceroklns Damlaktas ben yaptırdım hiçbir sorun olmadı, gazoz tarzı bir şey içtim içmeden önce ve içtikten sonra kan alındı. Hiç tedirgin olacak bir şey yok 🩷
zengooo Damlaktas yaptirin bende kararsizdim canan karatayi dinledim falan aklim karisti ama iyiki yaptirmisim cok yuksek cikti.halada dikkat etmeyim 170ler falan ve cok onemli bi konu.Diyetisyene gittim bebek kilo aldi ben almadim suan 39 haftaligim ama gor zapzayifim ki hamilelikten once daha kiloluydum suan hafifim
tatlibebegim_ zengooo benimde 1.saat tokluk 194 çıktı doktor diyetisyene gönderdi şeker olarak meyve çok yiyodum şimdi azalttım yanında yoğurt yiyorum dengelesin diye yinede faydası vardır heralde dimi ekmek olarakta tam buğday falan yiyorum
Arzuanne Yaptırmadım memnunum çok araştırdım ama burda bu soruyu sorduğunda herkes ben yaptırdım ya da yaptırmadım dicek yani en iyisi senin araştırıp ikna olman ve doktorunun tavrı
Damlaktas Arzuanne yani bende aslında hiç yaptırmak istemiyorum cevrem annemler falanda asla yaptırma diyor ama işde bi yandan burası da beni korkutuyor cok strese giriyorum
zengooo tatlibebegim_ olcum cihazi al ekmegin her turlusu benim sekerimi yukseltup mesela meyve hepsini yiyemyorum
Cennet_kusum16 3 defa yükleme yapıldı bişey olmuyor merak etmeyin. Varsa şekeriniz tedbir alınır diyet ya da insülin ile. Bebeğin sağlığı için yaptırmalisiniz yoksa anne karnında ani ölümlere ya da şekerin bebeğe geçmesi gibi durumlar oluyormuş
MadamSLN Damlaktas Hem benim ailemde hem eşimin ailesinde şeker geçmişi yok. Bana da yaptırma dediler. Araştırdım. Yaptırmamanın yaptırmaktan daha çok riskli olduğunu görünce gidip yaptırdım. Koladan daha az tatlı gazlı bi icecekti o yüzden rahat içtim. Bana dokunmadi ama midesi bulananlar oluyormuş buda bünye meselesi bence.