Sumeyyeyldz Esenler medipolde doğum yaparken bebeğe @şıları sormadan mı yaptılar yoksa yapılırken bilgi verildi mi bilen varmı ? Bazı hastanelerde soruyorlarmış topuk kanı ve @şı yapılmasını istiyormusunuz diye ondan soruyorum
Gozdecaner Sumeyyeyldz prosedürde bebeğe yapılması gereken ilk asi ve topuk kanı var eğer siz istemiyorsanız özellikle yaptırmak istemiyorum diyip yazılı kâğıt imzalamaniz gerekiyo
Sumeyyeyldz Gozdecaner Yatış işlemleri yapılırken mi imzalanması lazım peki ? Sezaryan olucam ameliyata girmeden veya o anda söylesem istemiyorum diye imzayı sonraya bıraksak kabul ederlermi bilginiz varmı bununla alakalı
Gozdecaner Sumeyyeyldz şöyle yatisiniz yapilacaginda sizi odaya alıyorlar imzalamaniz gereken şeyler oluyor zaten yada bunu öncesinde yapıyorlarsa bile genelmi spinalmi diye size soruyorlar onun için bile kağıt mevcut o sıra bildirebilirsiniz ama ameliyathabeye inmeden bildirin kesinlikle çünkü bebeğiniz doğduğu anda çocuk doktorları teslim alıyor bebeğinizi
Sumeyyeyldz Gozdecaner Çok teşekkür ederimm ya Allah razı olsun Dilekçe hazırlayıp yanıma mutlaka alıcam diye tembihliyodum kendimi ama nasıl olcak falan diye de endişe ediyordum malum her hemşire doktor vs anlayışla karşılamıyor ama bu şekilde yapacağım içim ferahladı inanın tekrardan çok sağolunnn 🥰❤️
122334 Orada doğum yaptım ameliyathaneye indirilmeden önce bebek hemşiresi odaya gelip soruyor kabul ediyormusunuz diye