Ebbruc Nbnbn bende de 1.5 hafta önce falan vardı akıntı, dün yine başladı akıntı . Yumurtlama mı hamilelik mi bilmiyorum adetimde düzensiz beklemedeyim öyle. Son adetimin üzerinden 40 gün geçti bide
Hatice_11 Nbnbn benim de bat 11 üç gündür beyaz akıntı ve bu gün de şeffaf bı akıntı gördüm inşallah hamileliktir ovulasyon yaptım ilk defa
Aysedogan229924 amayinedeiyiilerledim bnm de daha yeni 3 ay olacak inşallah bnde de var normal mi beyaz akıntı
amayinedeiyiilerledim Aysedogan229924 evet kokusuz beyaz akıntı normal. Rahim büyüdüğü için demişti doktorum☺️
2312345467 Hatice_11 yumurtlama yaşıyorsun herhalde benimde 2 gündür öyle akıntım var yurtlama oldu galiba bide sol kasıkta hafif sancı
Hatice_11 2312345467 28 inde yumurtlama 30 da çatlama görmüştüm hala akıntım devam ediyor o günden beri
Ebbruc Nbnbn ben olmadım , hamile miyin onu da bilmiyorum test yapıyorum negatif çıkıyo. Yarın tekrar yapcam değilsemde stresten belirtilerden sıkıldım artık
2312345467 Nbnbn hayırlısıyla ins hamilesindir kan sonucun ne zaman çıkar merak ettim burda kalayım 😊
Nbnbn Ebbruc bende öyle inşallah hamileyizdir ama benim regl ağrısından farklı ağrılarım oluyor hafif yarın kan sonucum çıkacak merakla bekliyorum🤎
Ebbruc Nbnbn hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın 🙏🏻 bende beklemeye devam bi süre daha adet olmayana kadar umut var