Sadecemavii ayyucebozt bu konuşma geçen haftaydı henüz geçmedi ama en azından azaldı fark edilir derecede
Mervettas Nesrn34 35.haftadayim canm en başından beri çekiyorum o enfeksiyonu 3 kere antibiyotik kullandım bana mısın demedi ilk hamileliğimde de olmuştu aynısı. Erken doğuma sebep oluyormuş ama insallah o kadar ileri gitmez. Tuvaletini tutma bol su iç enfeksiyon oluyor ama su içince hafifliyor
GamzeMeryemm58 Kanka nioli yağı var bir doktorunadanış kullan benimde vardı kızımda hamileyken, kızım 8 aylık yine oldu arada bir kullandıkça gidiyor o..iç Çamaşırına bir iki damla damlatıyorsun çok keskin bir kokusu var kötü değil ferahlatıyorda
Nesrn34 GamzeMeryemm58 nioli yağı aktarlarda satılıyordur bi bakiyim doktorada danışıp öyle kullanırım
Birpsikologanne Nesrn34 bende de enfeksiyon çıktı ama mide bulantısından antibiyotik kullanamadım . bi tanıdığım dut kürü önerdi benim enfeksiyonum geçti dilerseniz bi doktorunuza danışıp deneyin
Nesrn34 Birpsikologanne kuru dut kaynatılıp içiliyor dimi bunu bende duymuştum ama bebeğe bi zararı olmaz inşallah
Eddaa57 Gebeliğin en başından beri vajinal enfeksiyonla uğraşıyorum bide 34 haftadan sonra idrar yolu enfeksiyonu çıktı toz ilaç kullandım vajinal enfeksiyon için defalarca kez fitil krem kullandım geçmiyo doktorum gebelik boyunca tekrarlar demişti öyle oldu 37 haftalık oldum hala var sirkeli suyla bile yıkadım gerçekten başa çıkabilen oldu mu bu durumla
Birpsikologanne Eddaa57 evet enfeksiyon için banada eczacı bir tanıdığım söyledi . Ben tekrar tahlil verdiğimde enfeksiyon çıkmamıştı . Bana bi zararı olmadı ama tabi siz bi doktora danışın 🙏
GamzeMeryemm58 Nesrn34 kuru dut maydonoz suyu vs hamilelere yasak perinatolojide yatmıştım doktorlar vücudun su dengesini bozuyor demiştiler
Liyamm1 Nesrn34 Bende suan her 3 hafta/ oluyor septom olmadan kontrol yaptirmasa doktor hiç anlamam..Antibiyotik kullanin bol su için ve probyotik alin ben suan ole yapiyorum insAllah geçer 💕