Bskrt Sibelacr böyle sorularla doktoru meşgul etmediğinz iyi olmuş bence :) Yağlı, tuzlu faydasız bşy yani cips Normalde yiyince ne oluyorsa hamileyken de aynısı oluyor. Bebeğe ekstra bi zararı olmaz yani
Kubraceylan Sibelacr ben 9 ay boyunca yedim valla canım doğuma gitmeden önce bile yedim yani canım çok istiyordu eşimle karşılıklı oturup yerdik doğumda alınan kilolar da şimdi gitmiyor işte🤭🙈
Sibelacr Bo25 benım eşim kendı için alıyor alma yerım dayanamam dıyorum 😅😅 ama o da cok sevıyor fılm ızlerken yer BMnde yasak elmayı açtım ohh yıyorum😅
Bskrt Sibelacr gebeliği hastalık gibi görmemek lazım bence, ben de yiyorm haftada bir kola da içiyorm hamburger de yiyorm. Sadece bebeğe bi faydası geçmez besin vitamin olarak ama zarar vermez
Aminea Sibelacr canım klasik patates cipsler var onlardan yiyorum cok canım istediğinde lays in falan oluyorya içinde sadece patates bitkisel yağ ve tuz var bu kadar
Aysnrplt Hamile olmadan önce deli gibi kavanoz kavanoz çikolata yerdim cips yerdim şimdi zerre canım istemiyor.
Bulut74 Sibelacr ilk gebeliğimde de herşey yedim Abur cubur fast food ne varsa tek sorun fazla kilo aldım😂 bunda da yiyorum herşeyi bu sıkıntısını görmedim daha kilo dışında 😂🤗
Faji Sibelacr tabi ki tercihiniz size kalmış ama ben bildiğimi söyleyeyim. Cipslerin içinde genellikle MSG (monosodyum glutomat) halk arasında çin tuzu diye bilinen bir katkı maddesi yer alıyor. Bildiğim kadarıyla alzeimerdan parkinsona ve zeka geriliğine kadar birçok şeye sebep oluyor. Ben şahsen hamilelik öncesi de tüketmiyordum hamilelikte de tüketmedim. Bu hamileliği hastalık diye gördüğüm için değil ama herhangi aksi bir durumda sorumluluğu kendimde bulmamak için. İsterseniz içindekiler kısmına bakıp, internetten de bakarak değerlendirebilirsiniz. Dediğim gibi tercih tabi ki size kalmış ☺️