Sekine24 Kızlar hasta bezi ve ya depend bezini ne kadar kullandınız? Acaba 3-4 gün sonra maxi pede geçile bilirmi yoksa daha uzun süremi?
Kediannesi1 Sekine24 ben hastanede kullandım sadece hep yatakta olduğum için eve geçince normal kotex geceye geçtim
Semanurr0 Sekine24 1 hafta 10 gün civarı kullandım ben kanama çok oluyordu hep üstüme geçiyordu ped kullandığımda o yüzden azalana Kadar kullandım senin durumuna bağlı yani Sekine24
Kediannesi1 Sekine24 5 gün kaldım ben 32 haftada ikizlerimi dünyaya getirdim sezaryen oldum kan sulandırıcıyı bırakmamıştık ameliyatım kötü geçti falan ondan 5 gün normalde 1 veya 2 gün kalınıyor
Sekine24 Semanurr0 haa anladım ben hastane çıkışında kötü gözükmesin diye acaba doğumdan ¾ gün sonra maxi ped kullana bilirmiyim diye merak etmiştimdd
Aynur_41 Altta dikişi olan biri depent i daima kullanamaz nemli kaldığı ıcın dıkısler ıyılesmıyo eve gecınce pede geçmiştim ben sureklı degıstırmek gerekıyor
Sumeyye_g Sekine24 dependi 1 haftaya yakın kullanmıştım çok rahat ettiğim için sonrada normal pede geçiş yapmıştım şimdide 2 paket aldım
asell13 Sekine24 kişiye bağlı ben 2 gün kullandım kanamam yoktu normsl ped kullandım 2-3 gün kesildi bitti daha
Nnoktaa Sekine24 daha kısa bile sürebilir. Vajinal doğum yaptım hastanede depend kullandım. Eve döndüğümde normal pede geçtim. İlk günler gece pedi kullandım.