Evhamlikurabiyeanne Mercan_72 sag tarafta agri olmasi normal rahim sag tarafa büyümeye meyilli olurmus rahim büyüdüğü icin ağriyor Allah kalbinize göre versin insallah saglikla kavusun bebeginize
HaticeGH Mercan_72 benimki geç döllenme oldu erkek bebek bekliyorum, ara ara mide bulantım da oldu, asla tatlı şeyler yemek istemedim , bunlar hurafeler çok inanmamak gerek, sağlıklı sıhhatli zamanında gelsin gerisi boş 🌸
gulruba 5959lap yine ablalarimdan örnek veriyim 😂😂çünkü benim ilk hamileligim evet karnim sivri cinsiyeti erkek ama kız olunca nasıl olur bilmiyorum diğer ablamın 2 hamileliği de karnı sivriydi 1′i kız diğeri erkek diğer ablamın da 2 hamileliğin de karni dik değildi yanlardan alıyordu onunda biri kız diğeri erkek yani onda da tutmuyor cinsiyet
Dclkya Mercan_72 valla bende yumurtlama gününde ilişki oldu ama bebeğim çok şükür kız oldu yani alakası yok allaah ne verirse
LamiyaCetinkaya Mercan_72 ben günaşırı ilişki ile gebe kaldım, yani yumutlama günü ve 2 gün önce de ilişki oldu artık hangisi tuttuysa 😁 belirtiler iki oğlumda da farklıydı, o gebeliğe özel oluyor her şey
yalandunyaa Mercan_72 regli sonrası hemen kaldım erkek oldu Ispanaktan feci şekilde midem bulandi resmen bu yemek çamur diyip yemedim hayatımda acı yemezdim 1 Ay deli gibi hergun acı turşu yedim reglim gecikince test yaptım 😁 hamile oldugumu öğrendik
5959lap Nurcanakkaya 🤣 size kalmış bişey ne kadar doğru bilmiyorum inanın öyle fıyor kızımda sabah kusuyordum kız dediler kız çıktı tesadüf mı gerçekmi blmym kaç haftalık bebiş sizin
1prensesannesi__ Mercan_72 pik gunlerimde birlikte olduk catlama olmadi bulantilarim erken azaldı hala devam ediyo kisiden kisiye değişen bi durum bence bu cinsiyet belirtileri benim cinsiyet belli degil ama erkek oldugunu dusunuyorum cunku kizima hamileligimden farkli geciyo
betulrahimi Mercan_72 sürekli tuvalet akıntı uykusuzluk oldu başlarda sonra miğde bulantısı ve kusma başladı 13.haftaya kadar şuan yarın 21 olucaz ara ara yine migdem kalkıyor su mesela fazla icemiyorm ama bence bunların cinsiyetle alakası yok
Serendipity16 Mercan_72 akıntı dışında hiç belirtim yoktu benim ne zaman tuttu bilmiyorum çünkü sık ilişkiye giriyorduk mide bulantım çok nadir oldu hamilelikte hep belim ağrıdı