Betultsr 2prensesannesiiii yok ya yalan onlar kızımda erkek diyordu hem de 3-4 ay üst üste erkek gösteriyordu kız oldu. Şimdi de kız gösteriyor ama bu da erkek
2prensesannesiiii Betultsr yaşını bir yaş ileri atıyormusun balım %80 85 doğruluk payı tutmayanda oluyor tabi yanılma payı var
Esraelis @Mercan_72 Kafa yapısı geniş daha önde büyük bi kafataysa kiz benim ultrason gören erkek diyorlar yıkandıktan sonra ful ilişki istiyorduk eşimle ilk çocuğumuz olucak rabim kimseyi mahrum birkmasin
gulruba 5959lap kişiden kişiye değişiyor bünye meselesi ablam kızına doğum yaptı hamileliği çok rahattı
Polenmom Mercan_72 üslubunuza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum zira size hakaret eden yok hatta cevabınızı dahi yanıtlamadım başka bir kullanıcının yazdığına yanıt verdim. Kaldıki sizin seviyenize inmeyeceğim zaten.
gulruba Polenmom çok yanlış davranıyorsunuz. Bu erkek çocuk isteyenlere tepkiniz ne insan 2 duyguyu da yaşamak istiyor. Bazı şeyleri çok abartıyorsunuz.
Kubra-00 Mercan_72 ben. Oğlum doğdu 5 aylık. Ben başlarda acı ekşi şeyler aşerdim. Bulantım yada kusma flan olmadı. Erkek bebeğe hamile olanlar genelde rahat bi hamilelik geçiriyor
Buseirgit Reina ne kadar yanlış düşünüyorsunuz kızı olan erkek bebek ister oğlu olan kız bebek ister insan her iki meyveyi de tatmak istiyor kız bebek isteyenlere neden hiç kötü yorum yapılmıyor da erkek bebek isteyenler linçleniyor
Ahsennesli Mercan_72 yumurtlama günü hamile kaldım. Sağ tarafımda hissetmiştim erkek tesadüfmü bilemiyorum.Birde aşırı mide bulantısı oldu onun haricinde iyiyim. Tabi ki insan hem kız evlat hem erkek evlat duygusunu tatmak ister. Sağlıcakla kalın 🧚🏻♀️💕