Ayseumut esraebe_ 6 yaşında oğlum eşim ıkıncı cocuga karsıydı hep bıtane yeter dıyordu suan 33 haftalık hamıleyım ıkıncıye yanı supriz bı sekılde hamıle kaldım rabbım ol dedı ve oldu 😄uzulurdum oglum tek cocuk kalacak dıe
amayinedeiyiilerledim esraebe_ ay ben daha 1. ye hamileyim ama 2. için tartışıyoruz bazen😂 eşim istemiyor, ben istiyorum bakalım ne olacak 🤭😂
merimiri esraebe_ daha çok yeni hamileyim eşim şimdiden kardeşsiz olmaz diye başladı bense istemem diye kızdırıyorum onu ☺️ istemese üzülürdüm herhalde
esraebe_ Ayseumut ay ne güzel çok şanslısınız keşke bizim de yanlışlıkla birşey olsa 😅😅tabi herseyin hayırlısı işin şakası da rabbim izin verirse istiyorum kızıma arkadaş olur yoldaş olur diye düşünüyorum ben ama eşim asla istemiyor çok ara vermek istemiyorum ki bende aralarında çok yaş farkı olmasın ☺️
esraebe_ amayinedeiyiilerledim benim de bir kızım var çok şükür 2 yaşında şimdi eşime ikinciyi yapalım diyorum asla ikna olmuyor 😅
Deli_hatun_7 amayinedeiyiilerledim ahahahaha bizdede tam tersi 😂 bende 1. Ye hamileyim eşim şimdiden 2. Ci kavgası yapıyoruz😂 eşim 40 ın çıksın rabbimde verirse hemen 1 tane daha diyor😂 bende git başımdan diyorum daha 1. Ciyi doğurmadım başıma neler gelecek bilmiyorum sen kalkmış hemen 2. Ci diyorsun 😂
amayinedeiyiilerledim esraebe_ yanlışlık ayağına yatabiliyorsanız iyi olur. Şayet ben Allah nasip ederse öyle yapmayı düşünüyorum 🤭😂 Kardeş, çocuklarımıza bıraktığımız en büyük miras bence 🤗
esraebe_ Ayseumut yani her şeyin hayırlısı ben de takıntı var bir şeyi kafaya koyunca yapmam lazım 🙈☺️
esraebe_ celileturk ya beş geçenlerde beş gün gece gündüz yalvardım adama taş olsa insafa gelirdi normalde eşim bir dediğimi iki etmez yani ama bu sefer başarısız oldum 😂
Mervepera Ay bunlarıda anlamak vallaha sanki kendileri çekiyor 🤣 hamileliği,doğumu,bakımlarını ilgilerini herşeyleri yapan biz onlar neden istemiyor acaba anne göze aldıysa 🤣 cinsler arkadaş
Fatma_ecem4 merimiri bı tane olursa masrafdan dolayı bi daha istemez helede yaramaz olursa 😂sağlıkla doğsun inşallah
ikincibebegimiistiyorum esraebe_ Haha ben de ikinci çocuğu düşünüyorum. Bu ay korunmadan ovulasyon döneminde denemedim ama şu an kendisinin haberi yok. Olursa öyle haberi olacak 😂
LamiyaCetinkaya esraebe_ Eşiniz istemiyorsa boşuna ısrar etmeyin bence, demek ki hazır hissetmiyor 2 çocuğun sorumluluğunu almaya 🧐
esraebe_ LamiyaCetinkaya vallahi ona bıraksam hiç bir zaman hazır hissetmez benim eşim rahatına çok düşkün 😅 o yüzden mutlaka dürtmem lazım
Mamacitaa5 esraebe_ valla istememesi gibi sorun olamaz bendeki ben bakıyorum ben ediyorum ha para ondan ama rızkı gönderen Allah o sadece vesile ben istedim 2.yi oğlum çok durgun sıkılıyor evde yaşıtı kimsede yok tanıdıklarımız burda olmasına rağmen ben kardeşsiz kalmasın istedim elhamdülillah Allah da nasip etti ha zor olucak mı evet ama yapacak bir şey yok bunu göze aldım 2 buçuk yaşında oğluma da ben baktım ona da bakarım kimseye güvenerek çocuk yapmadım yapmamda Allah nasip ederse ikisini okula gönderirim 3.yü öyle istiyorum biraz dinlenmem için o da 😅🎀
esraebe_ Mamacitaa5 maşallah size ya ben kayınvalideme güveniyorum vallahi ilkini birlikte büyüttük ikincisini de birlikte büyütürüz diye düşünüyorum o yaşlanmadan yapalım ki diyorum büyüsünler beraber şimdi alıştık ara verirsek cesaret edemeyiz ama sanırım üçüncüyü ben de asla düşünemem kocam kalp krizi geçirir 🤣🤣
Fatma_ecem4 esraebe_ benim eşim doktora götürmez kah pıhtılaşması var tedaviyle hamile kalıyorum yalvarıyorum yine götürmüyor bide depremde evimiz yıkıldı ev yaptirdik çok masraf var gittiğimiz hastane uzak ve sigortamiz yok çok masraflı oluyor yani amaaa kadınlar olarak isteyelim yeter çadırda dururken sağlık ocağına üç ay gittim kan verdim altı ay kan hapı kullandım evimize geçtik iki ay sonra hamile kaldım 😂😂şimdi 10 haftaligim düşük tehlikem var çok ilaç kullanıyorum eşim ablasına bu sefer doğumda tuplerini baglatacam diyormuş😂😂😂sıkıyorsa yaptırsın bir kızım var bu seferde kız olsun sonraki erkek olsun diyorum çıldırıyor 🙄harikayim 😂😂😂size tavsiyem dogurun 😘😘😂
esraebe_ Fatma_ecem4 öncelikle çok geçmiş olsun sizlere rabbim bir daha yaşatmasın 🙏 hayat enerjimize bayıldım bu arada 🥰 sağlıkla gelsin inşallah 🙏 bence iki iyidir gerisini rabbim isteyene nasip etsin ben de o kadar cesaret yok 😅
merimiri Fatma_ecem4 Ne yapar eder 2. İçin uğraşır o 😂 kendimde kardeş seviyorum fakat ne bilim hiç doğum yapmadığım için biraz korku var 🤷🏻♀️
Gozdecaner esraebe_ ay eşimin hep üç çocuk hayali vardı ve ben asla ev insanı degilim çalışmadığım zamanlar asabi oluyorum o yüzden uzun aralıklarla çocuk istiyordum hep kreşe gidebilsin vs diye korunuyorken hamile kaldım ağlaya ağlaya eşime haber verdim o suan çok mutlu mesela üçüncüyü de yine 2 yıl arayla yaparız dimi diyor sinir krizleri geçiriyorum 🤣
Ikimelekannesi_ Gozdecaner ayyy bir an eşimin sözleri gözümde canlandı 🙈🙈daha 2.nin doğmadan 3.diyor adam😄
esraebe_ Gozdecaner ayyy maşallah çocuk sevgisine bak 😂peki evde yardım ediyor mu sana bu kadar isteğe karşı 😅
Ikimelekannesi_ Ahhah bnim eşime kalsaydı 3.cocuk dogmustu galiba 😆🙄🙄😄ya bir insan bu kadar mı çocuk ister🤔🙈ama 1. hamilelik o olsun dedi tm dedim.2 de sakın isteme dedim ne zaman Bn hazır olursam o zamn dedim 😄tam 5 sene sonra 2.kere anne olmaya hazırlanıyorm 1 hafta oldu kızım 5 yaşına girdi.bnde şu an 38+6 günlük hamileyim 🫠🫠
Ikimelekannesi_ Ikimelekannesi_ tşk ederim Allah razı olsun canım amin inşallah 🫠🤲erkek olacak sağlıcakla dogsun minigim🫠
esraebe_ Ikimelekannesi_ eskiden erkekler isterdi kadınlar istemezdi çocuk şimdi erkekler istemez oldu sizinkisi istisna olmuş ☺️
berna-24 esraebe_ benim eşimde karşıydı oğlum 6 buçuk yaşında ilk okula başladı artık zamanı geldi dedim maddi açıdan biraz eşim istemiyordu bende çalışıyordum korunmuyorduk ama olmuyordu dedim neden olmuyor acaba Dr gittim rahim ağzında yara olduğunu söyledi yarayı yaktı tedaviden sonra hemen gebe kaldım eşim tek çocuk ve tek olmasını istemiyordum oğlumun ve şimdi bı oğlum daha olacak son on haftamız kaldı hayırlısıyla oğlum çok mutlu eşimde alıştı ilk baştan şöyle böyle dedi ama doğunca da keşke daha erken olsaydı der 🤭
esraebe_ berna-24 kesinlikle ister çünkü erkek çocuk Türkiye erkekler erkek çocuk ister ya büyük çoğunluğu benimkisi de kız çocuğu olsun derdindeydi ilk kızımız oldu daha asla çocuk aramıyor şimdi 😂