dennis Reglim 4 gün gecikti idrar testi negatif 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Sabah idrarıyla yapmadım, öyle mi yapmak lazım?
MelekMervertlek dennis testi atmadıysanız bekletin benm 1gün sonra 2.çizgi silik çıktı 😅geç döllenme olmuş şok olmştm 2.yi görünce
Busrakrkmz28 dennis onunla alakası yok ama kan testi yaptırın idrar testi için erken olmuş olabilir. Ama siz yine kendinizi hamile oldugunuza hazırlamayın adetiniz çok geçmemiş yani
Selindikci35 dennis bnmde negatif cikmisti..9.gun yaptigimda net cikmisti..tabi ondan once kanda hamile oldugumu ogrenmistim cnm
dennis MelekMervertlek valla çöpün hemen üstünde yarın bi bakarım hahaha 😀 gerçi 30 dkdan sonrakini ciddiye almayın diyorlar ama
dennis Busrakrkmz28 açıkçası hamile olduğumu sanmıyorum zaten ama hep günü gününe adet olduğum için şaşırdım
MelekMervertlek dennis işyernde biri görür diye atmadım çantama koydum ertesi gün bi gördüm şok adetim 7gün geçmişti kanda çıktı yarın bir bakın bende merak ettim 😊 Kan testi yaptırın hemen çıkar
Sevcelik Benimde adetim 7 gün geçti test negatif bugün biraz kan gördüm sabaha karşı ondan sonra bişey yok