merimiri Genelde kız çocuğuna gebe olanlarda mide bulantısı olur gibi bir düşünce vardır merak ettim erkek bebeğe hamile olup midesi bulanan var mı ? ☺️
Bus0672 merimiri ilk oğlumda hiç bulantı yaşamadım bu gebeliğim de 22+1 prilam içmesem günüm berbat geçiyor hala bulantı çekiyorum Buda erkek 😂
1palyaco merimiri 18haftalık olacağız 1saat önce prilam kullanmama rağmen istifra ettim 😁 ve oğlum olacak . Yani tamamen insanın kendi ile alakalı bir durum .
Rozalii-67 merimiri benim bebeğim kız 19+3üm sadece bikere miğde bulantısı oldu başkada olmadı çok güzel geçiyor
Beybitooo merimiri kızımda çok rahattım hamile olduğumu bile anlamadım şimdi erkek dedi doktor çok kötü geçiyor bulantı olcak diye yemek yemeye korkuyorum cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum
merimiri Bus0672 🤷🏻♀️ prilam hepimizin dostu eli kolu her şeyi kaçıncı aydasınız ? Kısa sürer diye umut etmiştim bu bulantı kısmını
merimiri Bus0672 çoğunluktan anlamış olduk ki mide bulantısı ile cinsiyetin çok bir bağlantısı yok 🤷🏻♀️
Bus0672 merimiri beni de hep 13 hafta geçer diye umutlandırdılar 5 aylık 6 yol aldım benden biri gibi prilam 🥹
Edaacar-ozkan merimiri evet canım mide bulantım çok oldu yedinci haftada başladı 12. haftaya kadar falan ama hiç çıkarmadı kusmadım
esss_92 merimiri oğlum da doğuma kadar kustum şu an kız bebeğe hamileyim hiç bu bulantım olmadı alakası yok bence
Leylaaaaa merimiri ilk hamileliğimde ilk 3 ay mide bulantısından perişan olmuştum oğlum oldu. Şuan 11 haftalık hamileyim cinsiyeti daha bilmiyorum ama hiç midem bulanmiyor ben de şaşkınım acaba cinsiyeti ne olacak 🤗
Srfe01 merimiri oğlumda 4 ay boyunca kusup 8 kilo verdim bunda da yine kusuyorum bunu da erkeğe benzetti doktor
Adaligunes merimiri iki gebeliğimde de hiç bulantı yaşamadım bir kızım var şimdi de oğlum olacak erkek bebek baş ağrısı çok yaptı sadece😇
cagla24 merimiri oğlumda 10.haftaya kadar bulantı kusma yaşamıştım bu sefer baya erken başladı bulantılarım ama kusma olmadı sadece sabah bulantıları var
kzbny0lc merimiri Buna hiç katılmıyorum. İlk oğlumda sıfır mide bulantısı ile doğurdum. Şuan tekrar gebeyim midem çok bulanıyor ama bu da erkek 😀
Mimmm merimiri oğlumda 5 aya kadar kustugumu biliyorum çok kötüydü şuan gebeyim mide bulantım yok garip bir sekilde ozaman ben 6 kilo vermiştim