Elizveannesi Bskrt kilo maharet değil zaten. Sonra küçücük bebeklere diyet yazılıyor 🙄 Sağlık, sağlık, sağlık 🙏
260814 bulutunannesi33 3 4 tanesi zarar canm muzun doktorum demişti gece yatmadan önce 1 adet yesen yeterli demişti Bnde öle yapıorm
Srfn11 Aselikra besamel soslu seyler yap arada firinda canim Uzerine kasar peyniride yakisiyor bol bol koy ye ☺️🥰
Melisa_Lila Aselikra kız baslıgınla vallaha beni güldürdün 😂😂😂 bende öyle yiyemiyorum sabahkarı tostta yoyorum kuzum öyle yPAbilirsin
Elizveannesi Melisa_Lila ben de çok başka bişeye güldüm ama söylemicem 😂 kaosa sebep olmak istemiyorum 😂😂😂
Kubraykut Melisa_Lila ben tost yapıyorum ama kasar faydalı die değildi normal yemek yapamadığım içindi bide vijdan yapıyorum çocuğa bişey olucak die sağlıklı diyorsunuz yani dimi rahat etmelimiyim
Buseamaikizlerburcu Aselikra tost yap cnm bn kasarli tost portakal suyu sikiyorum bebeisime kilo aldiriyor oyle
Elaylama Aselikra bir tane köy yumurtası kırmadan önce azıcık kaşarı doğruyorum eriyor sonra üzerine yumurta çırpıyorum güzel oluyor.
Elaylama bulutunannesi33 kabız yapmıyor mu o kadar muz? Ben 2 günde 1 tane yiyorum. O bile bazen dokunuyor. Şekeri de çok zaten.
bberna90 Elaylama okadar muz gerçekten kabız yapar ben muzu yarım dilim avakado ve cevizle karıştırarak öğlen ara öğünlerde tüketiyorum kabızlık derdine son kesinlikle yüksek lifli bi meyve avakado tek başına tüketilmesi zor muzda aradan çıkıo 😊
Hanus Aselikra kaşar her türlü yenilir ya 😄 ilk zamanlarımda tiksinmiştim ama sonrasında geçti yiyorum her türlüsünü.
Yagmur1991 Tugbamete mandiradan mi kaşar alıyorsunuz sari renk olan.yoksa market kaşarimi farkedermi acaba ?
Tugbamete Yagmur1991 marketten alıyoruz pastörize olması gerekiyor demişlerdi açık peynirden toksoplazma olma riski varmış diye tüm süt ürünlerini paket aldık hep marketlerden
Ssraa Deletedmom34 ay tüh kendi canımı çektirdiğim yetmezmiş gibi sizinde çektirmişim aksine bizim evde de yok hiç biri😁😁