momofmychildren Ebruyi benim doktorum özellikle beta istedi parça vs kalma durumu olabilir Betanin yükselmesine neden olabilir diye takip ettim
momofmychildren Tugba410 akıntınız varsa ve korunmaniz gerekmiyorsa bence değerlendirin biz gün aşırı ilişki denedik
aysenuroztunc Ebruyi bende aralık 18 de kürtaj oldum Salı günü ilk adetimi gördüm haftaya bi doktora gitmek istiyorum kontrol amaçlı bu ay korunmayı düşünmüyorum açıkçası tabi doktor olumlu konuşursa idrar kan tahlillerimi vs vericem önceden önlem almak istiyorum artık hayırlısı olsun hakkımızda
momofmychildren Tugba410 kürtajdan yaklaşık bir ay sonra pembe lekelenmem oldu ama adet gibi sürmedi çok azdı üç gün sürdü ve kesildi kesildiği gün test yaptım silik çıktı
Ebruyi aysenuroztunc sen aynı bendin ya bende 8 şubatta detaylı kan testi idrar testi rahim filmi vs baktırmak istiyorum düzelmiş miyim diye doktor onaylarsa
Ebruyi aysenuroztunc kan testi ve kromozom testide yaptırdık esımle kan cıktı kromozom testi cıkmadı birde biz evlendıgımızde sma testı yoktu saglık ocagına gidip verecek esım o testıde
orcngzm Ebruyi rahim ağzı kısalması vardı bende serklaj falan oldum ama yine de fayda etmedi şükür yine ikizlere hamileyim 🤍 darısı basınıza allah büyük her zaman iyi güzel seyler düşünün
Sumeyyealts 2 adet sonrası tekrar gebe kaldım şuan 25 günlük kollarımda 😍 öncesinde sebebi ne onu araştırın ben gebeliğimde kan sulandırıcı iğne kullandım belki pıhtılaşma bozukluğunuz falan vardır tekrar gebelik kaybı yaşamamak için araştırmak önemli
Ebruyi Sumeyyealts ya ne kadar güzel bir mesaj böyle rabbim geleceğinizi sağlıkla huzurla mutlulukla geçirmeyi nasip etsin ben kan testi verdim pıhtılaşma yok ama meyil varmış iğne kullanmam gerekecekmiş
Ebruyi Sumeyyealts ya ne kadar güzel bir mesaj böyle rabbim geleceğinizi sağlıkla huzurla mutlulukla geçirmeyi nasip etsin ben kan testi verdim pıhtılaşma yok ama meyil varmış iğne kullanmam gerekecekmiş
Sumeyyealts Ebruyi çok teşekkür ediyorum rabbim size de en kısa zamanda bu duyguyu tattırsın ilk adetinizi görün sonra korunmayı bırakın kürtaj sonrası sağlıklı gebelik ihtimali yüksek oluyor ben öyle yapmıştım