baharmom35 Donthappymom gebeliğe engel değil canım değerin mfk ile bende görüşmüştüm doktorun kendisi ile bana ve eşime takviye önerdi ben inandım o doltora ama kullanmadım benim yaşım 33 eşimin 36 3 yıllık da evliyiz eee yapalım tüp bebek zaman kaybetmeyelim dedik ama mfk ile gebe kalan sayısı da çok fazla
myangelson Donthappymom engel değil canım çoğu kişi kendiliğinden hamile kalıyor. Pcosta yumurtlama düzgün oluyorsa bir sıkıntı olmuyor zaten. Benim mesela amh 14.90 mi ne çıkmıştı ileri derece pcos. Adetlerim de çok düzensizdi 2-3 ayda 1 oluyordum doktora gittim 3 aylık adet düzenleyici tedavi yaptı sonra yumurta geliştirme hapı ve çatlatma iğnesiyle ilk denemede hamile kalmıştım
Donthappymom baharmom35 evet öyle bende aslında tedaviye başlıcam eşim gidicek tekrar geldiğinde doktora gidicez bilmiyorum ne yapsam şuan hamilemisniz yada tüp bebek oldu mu
baharmom35 Donthappymom suan inşallah hamileyimdir🤲 transferim oldu 10. Günüm test yapmadım yarın yapıcam inşallah bebeğim benimledir 🤲❤️
baharmom35 Donthappymom tüm testlerinizi yapın rahim filmi eşin sperm testi hepsi olduktan sonra karar verin tüplerin durumu rahmin durumu da çok önemli birde mfk kullananları görüyorum evet gebe kalıyor ama düşük yapanlar oluyor kan pıhtılaşması yada diğer hormonlara baktırmadıkları için tüm testler yapılıp emin olunup sonra mfk benceeee😂
Donthappymom baharmom35 inşallah yüzünüz güler 🤲🤲🌺 ben hormon testleri yaptırdım sadece rahim filmi kaldı oda bidaki sefere eşim geldiğinde inşallah
Donthappymom myangelson benim adetim düzenli iki defa ovulasyon testi yaptım ikisinde de döngünün. 13 de pik gördüm
Aryayra Donthappymom ben amh baktırmadım ama doktor amhın yüksek çıkar demişti. Yumurtalarımda pco görüntüsü vardı. Ama reglim hep düzenliydi pcos değildim yani. Yumurta rezervim fazlaymış. Ama kaliteli olmayabilirmiş. Doktor beslenmeni düzene koy hayvansal ürünleri azalt dedi ve ben omega demir c vitamini gibi takviyeler kullandım. 11 ayın sonunda hamile kaldım.
myangelson Donthappymom sende pek belirtisi yok o zaman yumurtlama düzenli görüyorsun belki hormonsal bir sikinti varsa onun için ilaç vs verilir ya da çatlatma iğnesi falan denenmediyse benim gibi onu denerler belki
Mercan_35 Donthappymom fsh çok iyi👍 Lh için bilgim yok.Ve pco,pcos asla hamileliğe engel değil içinizi ferah tutun.
Donthappymom myangelson hormon testlerim de iyi çıktı yeni yaptım tekrar klonun artı çatlatma iğnesi yaptım çok önce olmadı ondan sonra kimyasalım oldu kendiliğinden
myangelson Donthappymom esinizde sıkıntı var mı ? Benim de hormonlar hep normal çıkardı lh cok az yüksek demişti doktorum ultrason ile teşhis kondu bir de kendi isteğimle amh yaptırmıştım o zaman da destekledi tabi. Onun dışında hangi doktora gidersem gideyim sende birşey yok hormonlar normal diyip gönderiyordu 😂🤦🏻♀️
Donthappymom myangelson eşimde yok diye biliyoruz ben 3-4 doktora gittim iki defa üç defa hormon testleri yaptım yumurtalara baktırdım yoo dediler prolakltin yükselti oda düşmüş normale gelmiş eşim sürekli yanımda değil işte bir iki güne gidip bir iki ay sonra tekrar gelcek o zman bir doktor bulup tedaviye başlıcam Allah’ın izniyle
Misal5 Benim amh değerim de 5.4 çıkmıştı defalarca da kontrollere gitmişimdir genç kızlığımdan beri hiç pcos var denmedi bana, ikinci denemede hamile kaldım. Sadece yumurta rezerviniz iyi de olabilir yani illa pcos olacak diye bir şey yok
Donthappymom myangelson elimin ilk evliliğinden çocuğu olduğu için gereksiz duymadık ama vercez yinede ondan da tam emin olmak için