Bebekbeklrkn Kızlar doğum tarihi şekli belli mi ? Normal bekliyoruz inşallah bakalım herkes doğuruyor yine 40 a kalır mıyız acaba
TheMother Bebekbeklrkn benim de 38+3 salı kontrol var doktor 39 da almak istiyor da biz diğer haftayı bekliyelim diyoruz bakalım ne olacak
Bebekbeklrkn Mervekaram22 karnım çok sertleşiyor canım yarın kontrol kasılma ara ara çok hissetmiyorum fazla mı sürüyor
Bebekbeklrkn TheMother sezeryan mı canım benimde karın sertleşmelerim oluyor bel ağrısı yarın kontrol
TheMother Bebekbeklrkn evet ilki normalden sezeryana dönmüştü buda araları az olduğu için sezeryan olacak benimde var sertleşme kasılma ara ara belk kasık bacak ağrısı oluyor tam 37.haftada nstye girdim sancı çıkmadk hiç çok zorlanıyorum aslında ama hemen alsında istemiyorum
Bebekbeklrkn TheMother Zamanı iyi gibi canım ama kendin bilirsin tabi ki doktorla görüş bebiş için uygunsa kararını verirsin 🙏💕
TheMother Bebekbeklrkn doktorum da salı günkü duruma göre karar verecek sancı çıkarsa perşembe alır heralde snein tarih belli mi
Bebekbeklrkn TheMother bilmiyorum ki canım yarın sorucam ne kadar beklicek bakalım bende zorlanıyorum ama normal de bekliyor iyice
Hbhh 6 şubat bizim tarih normal istiyorum bugün 39,5 olduk drm 6 da burda ol 6 da olmazsa bile 7 şubatta mutlaka gel dedi napcaz bilmiyorum kasılmalar sıklaştı gidip gelen sancılar bel ağrısı ve aşağıya baskı ağrı hiç dayanılacak gibi değil artık
Bebekbeklrkn Hbhh hadi hayırlısı canım az kalmış hakkımızda hayırlısı açıklık varmı peki suni mi vermek istiyor
Hbhh Bebekbeklrkn çok bekletemeyiz zaten dedi kendi sancıların olmazsa suni vereceğini söyledi bende artık beklemek istemiyorum
Emaynn 38 haftadayım hic sancı kasılma yok sadece bebek arada bir geceleri toplanıyor. Dogum belirtisi nedir tam olarak deneyimleyen yazabilir mi? Catı kontrolü olan var mı birde üc gün sonra catı kontrol edilecekmis acıklık olsun istiyorum bi kac hareket yapıyorum
Ikimelekannesi_ 38+5olduk dünden beri sırtım çok kötü ağrıyor.karnima agri giriyor ama çok düzensiz.sirtima sıcak su torbası koydum.lavaboya gittigimde nisanim gelmişti.ama ilk gebelikteki gibi yoğun degildi.hala bekliyoruz baklim.kizim 40+1de doğdu Nişan geldikten sonra 3 gün sancim oldu.3.gun doğum yptim.bunda bklim nasıl olacak🤔
Gunesimm41 Ben de 38+1 im karın kasılması ve rahme ani girem batma sancım var sadece ama doğum sancısı belden geliyormuş hiç belden sancı yaşamadım ne zaman gelecek diye merak içerisindeyim kontrolümüz perşembe günü