Arzu501 Ben 2 hamilelik geçirdim hiç birinde bu kadar öğümem olmadı. Sürekli kusma hissi var bende. Acaba sizde nasıl oldu hangisinde kustunuz bulantınız oldu
Nilay4444 Arzu501 benim 2 ci hamileliğim 2 sinde de baya kusdum bisey yiyemedim ama 3 aydan sonra gecdi
Camlicagizem Arzu501 Kızımdayken 5 ay boyunca aralıksız kustum desem yeridir 10 kg vermiştim şimdi 2.ye erkek bekliyorum evet bulantılarım oldu kustumda ama sayılıdır
Arzu501 Nilay4444 bende bulantı oldu, her hamilelikde bir kere kustum, ama doğru düzgün yiyemedim. Şimdi berbat daha çok ogumem var. Yemek hatırladığım zaman bile öğume oluyor
Ikimelekannesi_ Kızımda dogurana kadar kustum🙄sırf bu yüzden 2.gebeligi çok geç istedim🤭5 yıl sonra erkek bebeğe hamileyim çok şükür hiç mide bulantısı olmadi🫠
B1cnm Ikimelekannesi_ kızıma hamileyim ilk dört ay neler çektim psikolojim bozuldu sürekli hastaneye gidip serum yemek ilaç alıyorum haylaha bırakamadım allah günah yazmasın korkuyorum bu yüzden 2 istemiyorum eşim ilerliyen senelerde kardeşi olsun diyor ama ben istemiyorum gerçekten böyle düşünüyorum bazı kişiler unutursun diyor ama gerçekten ben hamileliği böyle hayal etmemiştim
Yorgunanneee21 Ikimelekannesi_ Cinsiyetle alakası yokmuş demek ki benimde kızım da hiç bulantım olmadı oğlumda çok oldu 🤭
elmaelmaelma Ben 2.kez hamileyim, iki hamileliğimde de hiç bulantı kusma falan yaşamadım. Göğüslerde şişlik ve hassasiyet hariç bir belirtim olmadı. ikisi de erkek.
34busra Arzu501 bende üçüncüye hamileyim erkeklerde kusmam fazla olmadı ama Bunda üç kilo verdim öğütmekten bogazim acıdı artık ins geçer 🙏
Yenianne7 Arzu501 Kızımda 9 ay boyunca kustum. Oğlumda sabah bulantılarım çok oldu ilk 5 ay kustum maalesef
amayinedeiyiilerledim Arzu501 cinsiyetle alakalı mı bilmiyorum ama ben çok kustum hala da ara ara kusuyorum. Kızım olacak inşallah, 20+4deyiz
Naciyemutlu Arzu501 erkek bebek hiç bulantı kusma yaşamadım ama kuzenim de erkek bebek bekliyor o kusmaktan kendine gelemedi ilk 12 hafta sudan bile tiksindi. Sanırım kız erkek değilde bünye meselesi bilemiyorum. Annemde hiç belirti yaşamamış dört kardeşiz dördümüzde de çok rahat geçirmiş hamileliğini
Nur321 Arzu501 ilk gebelik kızımdı 5 aya kadar bulantıı kusma yatak döşek yatıyodum. Sımdı ikinci bulantı kusma 2 ay civarı sürdü ama yatak döşek yatacak derece de olmadım sayılır. Erkek dediler buna
Dilan_55 Arzu501 ikinci kızıma hamileyim ilk kizim da 4 ay hastanelerde kusmayla geçti odadan dışarı çıkınca başlıyordum kusmaya ikinci kızımda hiç öyle sorunlarım olmadı
Melek3675 Arzu501 maalesef benim de sürekli bulanıyor ama 3 gündür ailemin yanındayım bulantım azaldı evde tek olduğum için psikolojik yapıyor olabilir miyim diye düşünüyorum 🥹
Mmeelliikkee Arzu501 ikisinde de sabah bulantım olsa da kusmadım , iştahım olmadı.. ama ikisi de farklı cinsiyet oldu