ayse_19 Merhabalar .magnezyum kullanıyor musunuz ,kaçıncı haftalıkken başladınız, kullanıyorsanız hangi marka,halsizliğim arttı hiç enerjim kalmıyor.önerilerinizi bekliyorum
Myrtle ayse_19 magnimore plus verdi doktorum 17 haftadayken. 25im hala devam ediyorum. Belim ayagim hala agriyor. Enerjiyi ne multivitamin ne de magnezyum veriyo bana acikcasi 😀
Edapolat ayse_19 magosit tablet kullanıyorum. Ağrılar hariç el ayak uyuşmalarım çok fazlaydı çok iyi geldi 5. Ayda başladık
ayse_19 Myrtle gebelikten önce magnezyum kullanıyordum çok dinç oluyordum,şimdi yine başlıcam bakayım o magnezyuma da
melinda- ayse_19 ocean extramag çok memnunum kasılma ve ağrılara iyi geliyor günde 2 kere ancak yetiyor
Ozgeunuvar ayse_19 ben solgar aldım doktorun yazdıkları çok kuvvetli olmuyor o yüzden takviye olarak ilerledim
Ozgeunuvar Merveee000 ben aldığımda 200 dü ilk zamanlarımda ihtiyacım olmuştu şimdi 38 haftalık olduk üç gün kullandım bütün ağrımı kesmişti sonra da devam etmeme gerek kalmadı zaten
Bsraacelik Magvital kullanıyorum akşam yemeklerinden sonra içiyorum bütün günün yorgunluğunu alıyor bel ve bacak ağrılarımı yok ediyor
Leila22 Bsraacelik bu magvitalin birtek bana yararı yok galiba ağrıdan sabaha kadar 5kere uyanıyorum galiba. Sol bacağım çok ağrıyo sırtım ağrıyo hiç faydası yok 😂
Bsraacelik Leila22 bilemiyorum kişiden kişiye göre değişiyordur belki bende içmeyince fena oluyorum 😂