Benimcanimoglum_55 Kızlar bişey sorucam. Ameliyat tan 5ay sonra hamile kaldım gözlerde bir sakınca oluyor mu yaşayan bana yazarsa sevinirim . Bir gözlükçü böyle bişey söylemiş aklıma takıldı sadece .
snowglobe Benimcanimoglum_55 Belki şunu demek istemiştir. Gamilelikte bebek her yerimizi sömüyo ve buna gözler de dahil. Ben hem miyopum hem rahatsızlığım var ve ilk hamileliğimden sonra daha çok ilerledi. Belki o da hamilikle gözler de etkileniyo demek istemiştir operasyon geçirmiş olsa bile
Sumeyyeymnc Benimcanimoglum_55 Ben 3 ay önce ameliyat oldum ve şuanda 12 haftalık hamileyim🙂 yani ben hemen ameliyatın üzerine hamile kalmışım tabi beklenmedik bir şeydi yoksa ameliyatı ertelerdim sizin yazdığınızı görünce bende bir endişelendim. Şu anlık bir problem yaşamadım hatta gözlerim gitgide düzeliyor gibi umarım bir sorun yaşamayız:)
Merveee000 Benimcanimoglum_55 ben 4 sene önce çizdirdim gözlerimi şuan 34+4 haftalık hamileyim inanılmaz derecede ağrıyor gözlerim gebeliğin zarar verdiğini düşünüyorum
snowglobe Benimcanimoglum_55 valla inanın o kadar isterdim ki yaptırabilmek . posta bile acaba yaptırsam mı diye bi soru beklediğim için yaptıııır kesinnn diye yazmak için girdim. İnşallah bi sorun olmazzzz. İnşallah p gözlüğe lense muhtaç olmazsınız tekrar. O lanet şeylerden iyi ki kurtuldunuz ve umarım böyle devam ederrr😍
Benimcanimoglum_55 snowglobe siz neden olamıyorsunuz özel değilse ? Umarım inşallah bir sorun çıkmaz korkuyorum bi duyum yüzünden..
Benimcanimoglum_55 Sumeyyeymnc umarım ya ben de üzüldüm sizi de endişelendirdim kusura bakmayın.. sadece bi duyum aldım gerçekliği inşallah yoktur🙏🙏 ki zaten böyle bişey olsa mutlaka doktorlar söylerdi her şey serbest diye ayrıldım hastaneden. Böyle bişey atlamazlar sanki..
snowglobe Benimcanimoglum_55 hem korneam da incelme var yırtılma olasılığı yüksek. Hemde asıl sorun göz arkasında o yüzden lazer tedavisi ile düzelmiyo. Nakil olmam gerekiyo ama öyle bi tedavi de dünyada çalışmaları yeni başlamış
Sumeyyeymnc Benimcanimoglum_55 Bencede eğer böyle bir risk olsaydı mutlaka doktorlar söylerdi. Biz içimizi ferah tutalım bebişler sağlıcakla doğsun 🥰