Zy73 39 haftayım bugün ve şiddetli kendini belli eden bel ağrım var kuyruk sokumumda aceba sancıya döner mi benim gibi bel ağrısıyla başlayıp doğum yapan oldu mu hiç 🙏🏻🙏🏻
Nurellaasss Zy73 Doğum yapacağım gecenin gündüzü bir kere sağlam bir sancı girmişti belime o gece de yatışım yapılmıştı sabaha doğurmuştum
SevNur Zy73 İkinci gebeliğim benim 36+6. gündeydim som iş günümde hatta. Öğlen başlamıştı belimde ağrı saat 7 de eve geldim büyük oğlumu banyo yaptırırken daha bi arttı büyük tuvalaleti yapma tarzı makatta baskı hissettim hastaneye gittik 4 cm açıklığım varmış gece doğum yaptım. Yani dikkat et takip et kendini artarsa şiddeti doktorunla konuş bence
Zy73 nesli3452 yok geçmiyor canım 7 de başladı sıcak suya girdim ama ara ara değil sürekli bel ağrısı var şiddetli 5-10 dk bir falan olmuyor direk bel ağrısı 🥵
Zy73 nesli3452 aaa çok sevindim adına sağ Salim tek avazda kurtar inşallah benim de bugün sızıntı şeklinde geliyor hareket ettikçe özellikle şeffaf beyaz kokusuz su şeninde böyle miydi
Ogrtmn nesli3452 canım tam olarak nasıldı su gelmen ? Benim cumartesi günü nişanım geldi ama sancı yok ve o günden beri ara ara dolu bir damla şeklinde su geliyor iç çamaşırıma. İlk idrar mı kaçırıyorum acaba diye düşündüm ama kokusuz renksiz bildiğin berrak su yani ama çok değil bir damla geliyor duruyor sonra bir kaç saat sonra yine bir damla geliyor. Bu su gelişi olabilir mi
nesli3452 Zy73 doğurdun ben canım Allah sanada bir avazda doğurmayı nasip etsin ıkınabildin kadar ıkın tavsiyem nefes alıp verip ıkın bağırmakla kendini yorma hiç tavsiye
2kiz-idik Benim se belim de geçmeyen bir ağrı ve karnımda sertleşme var , ara ara gelen .. saatte 1 den fazla karnım taş gibi oluyor . Ama ağrı sadece sırtında ve belimde . Kuyruk sokumuma inmiyor. Karnımında içi değil de üstü ağrıyor sanki. Bilemedim bu ne
2kiz-idik Gizemyldz-1997 ay sancı bu mu çok merak ettim ben 36+5 im ama 22 haftalıkken kaybettiğimiz ikizimizde karnımda.