EbruOdaba Kızlar merhabalar kontrole diye geldim sipinal sezeryan oldum bugun saat 4 de oglusum ciyakladı ben şok daha ayağa kaldırmadılar kan aldılar bekliyoruz sonucuna gore yeme içme olacakmış bu arada 38+1 haftadaydım bebek hareket etmiyor dedi nst de 4 nst sonucu sezeryana alındım çok şükür iyiyiz ama ben hala soktayim şaşkınım 😂😂😂 çok güzel bir duygu ama ne agri ne sizi hicbirsey hissetmiyor insan onu koymuna verdikleromde rabbim tum hamislere bi avazda kurtarain sorulari alabilirim 😍😂💙
Brnyrk EbruOdaba öncelikle gözünüz aydn. Spınal anestezi nasıl oluyor. Yanı uyanıkmısınz. Anlatrmısnzbiraz
EbruOdaba Brnyrk teşekkür ederim darısı başınıza 💙🙏 oncelikle onluk giydirdiler icimde hiçbirsey yoktu sonra ameliyathaneye aldilar belden iğne vuruyorlar oturur pozisyondasin ve hic hissetmiyosun bile sonra ayaklarim ısındı hemen yatırdılar üstümü örttüler doktor gelmis bebegi çıkarmış hic haberim yok cunku anestezi uzmani basimda benimle konusuyordu ben anlamadım 😂 dokunuşlari hissediyosun ama ben karnimi oksuyorlar sandim megerse doğurmuşum 😂 yani demem o ki korkmayin o kadar rahat ki
EbruOdaba naaazz ilk çocuk evet zorunlu oldu suyu bitmişti ve catim müsait degilmis bebek hareketsizdi
Bushra21 EbruOdaba ay gözünüz aydın bu karnını okşuyorlar meselesine bayıldım 🥰 Allahım sağlıkla büyürmeyi nasip etsin
mineeeee EbruOdaba Gözünuzaydin Rabbim analı babalı büyütsün canm.Amin darısı bizim başımıza olur insallah
Busrabugahan1 Gözünüz aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ☺️ 40+4 olduk ama hala ses yok bakalım ne dicek bizede bugün doktorumuz🙏
Zeycen EbruOdaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüt inşallah. Ua bişey sormsk istiyorum bebeğe işk doğduğunda neler giydirdiler Diyorum bi tulum koyayım bi ince içlik slt üst tulumun altına giydirseler. Tulumlar çok ince üşür mü acaba🤔🤔