Seherzge Birşey sormak istiyorum sizlere, sezeryan doğum yaptım ve bir hafta oldu. Acaba sezeryandan sonra korse kullandınız mı? Ne kadar süre sonra kullanmaya başladınız ve kullananlar varsa hangi markayı kullandınız memnun kaldınız mı?
Bguzeel Seherzge ben kullandım 5 gün sonra eczaneden aldım sezeryan sonrası korse diye geçiyodu bele sarmalı böyle cırtlı bişiydi markasını asla bilmiyorum 🤣
asell13 Seherzge vala kullanan kullanıyor ama ben yapamadım nefes alamadım ağustosdu bide sıcaktı rahat edemedim herkes göbeğin kalacak dedi takmadım vala her şekilde kalacaktı zaten 😅
Nurbusra_ Seherzge bende merak ediyorum bunu henüz doğum yapmadım ama doğuma az kaldı ilk zamanlar korse kullanamam belki ama ınstagramda bi sayfada rahim toparlayıcı korse diye geçen bişey görüyorum ne zamandır hamile iç çamaşırı gibi yüksek bel dikişlere denk gelmicek şekilde onu almayı düşünüyorum sonrasında da tayt korse olanlardan almayı düşünüyorum
BsraSa Doğumdan Bir hafta sonra 3 kademeli olanlardan kullandım. Göbek azaldıkça kademeyi daraltarak çok faydası oldu.
Seherzge Başka deneyimi olup kullanan yok mu acaba? Çok kararsızım hemen başlasam mı kullanmaya ama bir yandan da dikişlerime zarar verir miyim diye korkuyorum