MayIs_papatyasI Merhaba güzel anneler,memur olan annelere bir sorum olacaktı.Ben şimdi 34.haftada analık iznine çıktım.diyelim ki doğumum 40.haftada değil de 38.haftada oldu.O zaman analık izin sürem nasıl olacak?
MayIs_papatyasI Benim bildiğim doğumdan önce 32-40 arası toplam 8 hafta var.ama bunun max 5 haftasını doğumdan sonraya aktarabiliyoruz.Acaba ben bu aralıkta doğum yapsam yine 40 haftalığa göre mi izin kullanıcam yoksa 38. Haftada doğum yapsam 38.haftadan sonrası için mi doğum izni kullanıcam
MayIs_papatyasI Benim 40.haftaya göre doğumum 12 mart gözüküyor.Şu an 34+5. haftadayım.Doğum öncesinden 2 haftam var,doğum sonrasına aktaracağım.Olur da bebeğim erken doğarsa diye merak ettim
denizalismom MayIs_papatyasI bebeğiniz erken doğsa bile kalan izniniz doğum sonrası izninize aktarılır.
MayIs_papatyasI denizalismom yani örnek verecek olursak 38 de doğum yaparsam ;32-34.haftadan 2 hafta,38-40.haftalardan da 2 hafta toplam 4 hafta doğum sonrasına aktarabiliyorum sanırım.Doğru mu anladım?
mavilibisey Erken doğduğu süre doğum sonrasına ekleniyor. İlk doğumumda 9 gün eklenmişti doğum sonrası iznime.