Aymirac Merhaba arkadaslar 10 haftalık hamileyim hiç ama hiç hamile belirtesi yok bu normalmi hamile değilmişim gibi sanki
Nazd1 Aymirac ben 17 haftalık hamileyim bazen öyle zamanlarım oluyor ki hamile olduğumu unutuyorum karnımı görüyorum sonra aklıma geliyor. Zaman zaman normal oluyor aslında bu durumlar 🙄
Mervemevra Aymirac bende 10. Haftadayım ve mide bulantısı da dahil hiç bir belirtim yok sadece gögüs hassasiyetim var çok nadir bel ağrım oluyo oda kendimi çok yorduğum da oluyo hamile olmadığım dönemlerde de aynı ağrım oluyodu
Hulo2105 Aymirac bende 11 haftalığım canım en başından beri ciddi belirtilerim olmadı. Sadece aşırı uyku halim var bide göğüs hassasiyetim. Karnım da daha çıkmadığı için bebek iyi mi acaba diyorum hep
seviksongul Bazılarında hamilelikte öyle olabiliyor. Bende senin gibi hiç hamile değil gibi hissediyordum kendimi taki 18 haftalık olunca tekmeleri hissedene kadar
Reina Aymirac canım daha ne istiyorsun? 7+5 teyim canımdan bezdim bulantıdan. Keşke ölsem de kurtulsam dedim kaç kere.
Seldahilal Aymirac çok normal cnm bende 17+4 dün ama sadece gobusum biraz ik kendini belli etmeye başladı normaldir içini rahat tut😌