Alicegurd 7 aylık evliyim 27 ocak yumurtlama günümdü net çatlama gördüğüm tarih yani ovülasyon testi kullanıyorum. Regl a henüz 7 gün kala içinden çıkan kaset testi yaptım ilk 10 dakikada hayalet çizgiyi kan testine gittim her ay gecikme yaşamaya başladığım için her ay kan testi yaptım hep 0 çıkarken bu kez 0.400 çıktı ciddi kasık ağırısı bulantı baş dönmesi göğüs ağrısı sık idrara çıkma hepsini son sürat yaşıyorum ovülasyon testimde hafif pembelesmeler başladı artarak testi de bırakıyorum regl a 6 günüm kaldı gecikme olursa tekrar test yapacağım sizce bu durum nedir ?? ![](https://share.icloud.com/photos/0e0m0iPW8NFkBU4oWX_Zy5leg
Eldgrn Alicegurd idrar testinde silik çıkması bir ifade etmiyor şu anda kanını 0 değerlerinde çıkmış negatif yani Ama adetinize 6 gün olduğu için yükselme ihtimali tabii ki var burada kimse net bir şey diyemez Ama en doğru sonucu adet gününüz de alırsınız ya da 1-2 gün kala ya da bir iki gün geçince
alyamm_33 Alicegurd testin pozitif çıkmış ama neden kan testinde çıkmamış onu anlayamadım kan testinde en az 15 olursa evdeki testte de çift çizgi çıkar eğişik bir anlam veremedim İnşallah vardır çünkü ben evde test yaptım bir günüm gecikmişti betam 300 çıktı arısı size olsun İnşallah ama kanda çıkmaması değişik
Alicegurd Eldgrn tesekkür ederim 🙏🏻♥️ Çok isteyince buluttan nem kapar oldum bir de ilk annelik olacağı için aşırı tecrübesiz hissediyorum geçen ay 45 gün hiç bir sorun yokken gecikme yaşadım umarım bu ay olmustur 🙏🏻
Alicegurd alyamm_33 inanın bende anlamadım kuruma çizgisi falanda değil ben bunu 2. Kez yaşıyorum eşime söylüyorum sabredemeyip.
Alicegurd mrp2023 bende öyle düşünüyorum 6 gün sonra hatta gecikmesini bekleyip öyle yapayım yoksa strese giriyorum:(
Gzde_defne Kimyasal gebelik yasıyor olabilirsiniz erken idrar testi yapmayın adetiniz gecince yapın Cogu kadın farkında olmadan kimyasal gebelik gecirir
Gzde_defne Birde adetiniz düzenli iken sonraki aylarda düzensizleşmeye başlaması rahminizin gebeliğe hazırlandığını gösterir ve tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum düzensiz adet görenler daha kolay hamile kalıyor
Alicegurd Gzde_defne umarım öyledir evlendiğim güne reglim denk geliyordu 19 agustosta evlendim 1 hafta regl geciksin diye dogum kontrol hapı kullandım 2 ay düzgün ayında oldum 5 aydır sürekli gecikme yaşıyorum en son 45 gün gecikince şoka girdim 2 kez testte çizgi gördük falan artık evlilikte bu nedenli gerginlikler çıkmaya başladı şuan dehset göğüs ağrısı sıcak basması yaşıyorum mesela ama yemin ettim regl geçmeden bir daha test falan yapmam ne zor işlermiş bende sanırdım çocuk hemen yapınca oluo 😂
Tklc Alicegurd merhaba sanırım hamilesiniz hayırlı olsun sıcak basması oluyor yazmışsınız bende de çok oluyor özellikle ellerim yanıyor sizde de var mıydı böyle
mrp2023 Alicegurd benimde bat 10 mesela asla yapmadım test yapıpta moral bozmak istemiyorum bat tarihinde yapacağım
mrp2023 Alicegurd inşallah tüm bebek bekleyenlere nasip olsun hepimiz mutlu haberi alalım kısa zamanda amiinnn
Tklc Alicegurd benimde aynı oluyor inşallah bende pozitifi görürüm dönüş yaptığınız için teşekkür ederim 😊