Minikkelebekkk Kizlarr 11+4 haftalık gebeyim 3 4 gündür hiç mide bulantısı çekmiyorum normalde de ilk baştan beri az çektim ve 4 5 defa istifra etmişimdir ama suanlarda hiç yok hiç hamile gibi değilim buda beni çok korkutuyor bebek iyi mi diye??😔
Limonlukekkk Minikkelebekkk kız git sadaka ver bulantın yok diye ben 8+5 im gun boyu bulantı kusmam var hayat zindan oldu tum gun yatıyorum mutfak bile görmek istemiyorum
Fatma96 Minikkelebekkk inanki bende aynıyım 8 haftalığım ilklerde hafif bi mide bulantısı 2 3 kere belki kusma ama son bir haftadır o kadar hissizim ki hiç bişeyim yok karnım şiş sert sadece umarım iyidir minikler kalp atışınıda gümbür gümbür duymadım 12 sinde randevu var gidicem inşallah
Minikkelebekkk Pamukkokulum ya şey hiç hamile gibi değilim birden kesilince mide bulantısı çok korktum iyi mi diye bebek bude kötü rüyalar görünce
Limonlukekkk birkimseee o yok allahtan bulantı kusmadan ölüyorum yaşamayan bilmez gebe olmadan önce bulantıyı bende hoş bişi zannederdim
Minikkelebekkk Fatma96 hayırlısı olsun inşallah iyilerdir ya güzel düşünelimmm mide bulantısıda nasıl başlarsan öyle bitiyor benimde hiç yok iştahım açıldı artık bende 6 sında kontrole gidicem
birkimseee Limonlukekkk bende öyle bulantı kusma baş dönmesi… Rabbım tüm gebelere yardım etsin prilam önermiş miydi doktorunuz