smykll1 Kasıklarım ağrımıyo karnım ağrıyo bastırınca acıyo hastaneye gitsem mi bilemedim 7 . Haftalık gebeyim
Blackkcat smykll1 geceden beri benimde ağrıyor,ben ishal olmuşum🙈feci bi ağrı ara ara girip çıkıyor,gaz ya da ishal ağrısı olabilir mi sizinde
Elfthh smykll1 benimde çok agrimisti üç aya kadar oluyor sadece aşırı agrirsa ve sürekli olursa endişelendim isterseniz
smykll1 Blackkcat evet az ishal olmuşum bende bidaha acile gitmek istemiyorum ya iki gün sonra randevum var
Blackkcat smykll1 düzeldin mi canım,ben iyiyim bugün o sancı gitti isalde gitti şükür,başka ağrılarla savaşıyorum
Halenralpak smykll1 benmde hafif olmustu sol tarafindaysa agri doktorum genelde solda gaz agrisi olur demisti ama genede progestan yazmisti iyi gelirse devam et dedi
busraksm Benim de geçen gece çok ağrıdı ama ben biraz acı yemiştim yemekte, gaz yaptı diye düşündüm. Dayanılmayacak bir sancıysa doktora görünmekte fayda var.
Blackkcat smykll1 yaaa ne güzel bi haber bu,için nasıl rahatlamıştır şimdi🥰sağlıkla gelişip büyüsün bundan sonrada inşallah🤲🏻bizimde kontrolümüz bu cuma inşallh
ikiprensannesi53 Buseirgit başka biseydendir gaz sancısı o kadar sürmez sıkıştırır en sonunda Bi gaz çıkar o ağrı gecer o yüzden bu tarz yorumlar inandırıcı gelmiyor başka sebep vardır da gaz zannedilmistir