Aryaam Kızlar babam bugün banyodan düşerek kalça kemiğinden tütün bacağına kadra düşüp kırdı felaket bı şekilde ve ameliyati çok riskliymis bnde uzaktayım elimden dua etmekten başka bsy gelmiyor çok kötüyüm lütfen sizde dua edermisinjz
1palyaco Aryaam kolay bir ameliyat olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah , çok geçmiş olsun .
Rozalii-67 Aryaam Rabbim şifa versin inşallah bizimde bir akraba banyodan kayıp düştü acil ameliyata almışlardı şimdi serbest deil ama yine yürüyor çok şükür 💞
Aryaam Rozalii-67 işte bizim yarın alincakmis Allah kahretsin ki nasıl malzeme olmuyor anlamıyorum smdi en ağır ağrı kesici veriyolarmis ama ateşi cikiyomus sürekli
Rozalii-67 Aryaam bu konuda söyleyebileceğim çok şey var ama söylemek istemiyorum gerçekten.. çok üzüldüm babanız için Rabbim başınızdan eksik etmesin şifa versin inşallah ♥️
Aryaam 3438FG evleri kışın çok soğuk olur banyonun da yerleri buz tutmuş banyodan tuvalette gideyim derken düşmüş
3438FG Aryaam Rabbim acil şifalar versin. Kolaylıkla sorunsuz sıkıntısız çıksın inşallah ameliyattan. Allah bir daha yaşatmasın