Yello Merhaba şuan lohusayım 10 günüm kaldı ama 26 haftalık doğum yaptım uzun zamandır kanamam olduğu ıcın erken kesıldı ben yine abdest aldım geçersız olduğunu biliyorum ama almak ıstedım sorum şu camıye gidip dua edebılırmıyım?
ASE6154 Yello canım kırk gün rahmin kendine gelmesi için verilen süre eğer kanaman tamamen kesildiyse zaten abdestini alıp temizlenmen gerekir
ikiprensannesi53 Yello kanaman yoksa gusül abdestin kabul olur inşallah gusül abdesti al sonra camiye gir
amayinedeiyiilerledim Yello kanama varsa namaz kılamaz, oruç tutamaz ve Kur’an okuyamazsınız ama camiiye girmekte bi zarar yoktur. Bazı görüşlerde Mihraplı bölüme girmemeniz gerekiyor.
zengooo Yello benim anlamadigim kotu bisey yapmamisiki camiye niye girmeyeseniz.ben adet icinde aynisini dusunuyorum kocanla birlikte olunca niye gunahkar oluyosunuz.Rabbim o kadar yuce ki bizi hep korur hep kollar sever
Yello ASE6154 yaaa kırk günü beklemek gerekmıyor mu o zaman çok sevındım kanamam yok zaten birkaç gün önce abdest aldım ama camıye gıdılır mı bilemedim Bursa’nın meşhur camısı Ulucami’ye gitmek ıstıyorum da Salı günü kandil ya sormak ıstedım teşekkür ederim❤️
ASE6154 Melike_4949 doğum mu yaptınız yani kanamanız tamamen kesildi anladığım kadarıyla? Normal akıntıysa yani kansız o zaman gusül almanız gerekir
ikiprensannesi53 amayinedeiyiilerledim neye göre okuyamaz diyebiliyorsunuz kızın kanaması yok abdest aldığı içinde temiz oluyor
Yello amayinedeiyiilerledim yok yok kuzum zaten kanama olsaydı olmazdı çok teşekkür ederim cevabın için😍🥰
Melike_4949 ASE6154 evet tamamen kesildi doğum yaptım 31 gün oldu bugün gusül aldım kanamam 10 gün anca oldu sonra kesildi
ASE6154 Yello yok canım için rahat olsun kanaman kesin olarak bittiğinde temizlenirsin abdest alırsın, git mübarek günde yavrun için duanı et Allah kabul etsin şimdiden 🤲🌼
Yello zengooo kuzum hep bu şekilde zamanında anlatıldıgı ıcın sormak ıstedım. Adetlıyken filan girilmiyor denildi hep bende 26 haftalık doğum yaptım hastaneye yattığım da 25 haftalıktım doğumdan 10 gün öncesi kanamam başladı daha yeni kesıldı emin olmak ıcın sordum herkesın dusuncesı farklı oluyor teşekkür ederim🥰
Yello Anneelikk merhaba kuzum şuan hamd olsun stabil gidiyoruz entübeden çıkartmayı deneyecekler inşallah kendi kendine rahat nefes alır benim güzel oğlum🤲🏻 süt milimini arttırmışlardı dün 2 defa kusunca bugün düşürmüşler tekrardan dua ediyoruz elimizden başka bişey gelmiyor
Yello annelik_4 kuzum şuan küvezde bebeğim 30+4 üz dua ediyoruz rabbim bize sağlıcakla bağışlasın diye🤲🏻