Lutfiye20 Aynaya bakıyorum rengim bir açılmış parlıyor fondöten kullanmışım gibi ilk gebeliğimde kap kara olmuştum. çok hoşuma gitti bu durum benim😂 böyle olan varmı sizde ne gibi bir değişiklik oldu
bahocum Lutfiye20 valla benim tam tersi 😂 cildim normalde parlaktı şimdi mat ve cansız görünüyor. Yüz bakımına çok dikkat eden, mesai harcayan biriydim. Şimdi de aynı şekilde ama yok yani. Bir de çenemde egzama gibi bir şey oldu üstüne 😅
Hulo2105 bahocum ayy benim de çenemde bişey oldu leke gibi ama elleyince pul pul dökülüyor. Cinsiyet belli mi sizin?
bahocum Hulo2105 ay benim de aynen öyle hormonlardan muhtemelen ama bir türlü doktora gidemedim. Belli kızımız olacak inşallah 😊
Sumeyyeky Lutfiye20 gerçekten öyle saçlarım bile parlıyor cildim de yumuşacık oldu nemlendirici sürüp çıkıyorum artık umarım hep devam eder 🤣
1prensesannesi__ Lutfiye20 benimde 12. Haftaya kadar oyleydi simdilerde sivilcelenmeye basladim galiba adet dönemlerime denk gelince sivilceleniyorum 13+0 olduk bu gun
Arzuanne Benimde öyle ama hafif çil çıktı gibi erkek bebiş benim normalde de yazın güneşten oluyordu göz yanılgısı da olabilir çok çok az oldu
Miracleee Lutfiye20 Bi tek karnım çatladı biraz. Onun haricinde bende cilt olarak yüz olarak parliyorum resmen. Kıl tüy de çıkmaz oldu valla. Eşim de ne güzel oldun diyip duruyor. Doğumdan sonra da böyle cildim güzel kalır inşallah 😀
semra2598 Lutfiye20 erkek çocuk geliyor 😄😄 tabi bunlar kesin bilgiler değil hayırlı sağlıklı evlatlar olsunda inşallah. Benimde tenim açıldı erkek bebem olacak başka da hiçbir şey tutmadı 🥰🥰