Ozzqe Kızlar 11 aylık bebeğim var şimdi 2 aylık hamileyim bağlattırmak istiyorum doğum anında bilginiz varmı
Lale19 Ozzqe canm bende baglattirmak istiyordum ama sonradan vazgeçtim haddime değil belki ama allah göstermesin ilerde evlatlarımıza ne olacağını bilmiyoruz bence yapma derim sprial taktir onun yerine
Melomeltem Ozzqe ben dördüncü sezaryenimi olucam gunah biliyorum ama bende bağlatacağım ne kadar korunulsada oluyor kalınıyor gebe
Ozzqe 25 yaşındayım hazırsız oldu bebeğimiz bir daha bu riski kaldırmak istemiyorum zaten zor geçiniyoruz o yüzden bu kararı aldım
Sevilmesebebi Ozzqe canım dönüşü yok ama biliyorsun iyi düşünmen lazım Yakınım sezeryan yaptırdı bilerek bağlamak için 2. Bir ameliyata ihtiyaç duymamak için
Mervekaya Ozzqe yastan dolayı doktorlar önyargılı yaklaşabilir ama israrci olursanız baglarlar.. benim 27 yasinda 2. Dogumumda baglamadi su an 29 3. Dogumum baglayacak doktorum. Tip cok ilerledi bunun bile geri dönüşü varmis artik. Yine ufak bir operasyonla baglar acilip yeniden gebelik sağlanabiliyormuş
Bilinmeyen34 Ozzqe benim 2 tüpüm de bağlı.keske bağlı olmasaydı.cok isterdim ceketini atık hamile kalan bayanlardan olmak. Ben o kadar uzun yollardan geçip geldim ki bu haftalara...Benim fikrim tüp bağlatmak yerine başka korunma yöntemleri denemeniz.cunku bağlamanın dönüşü yok
Fbasturk Melomeltem Allah kimseyi evladiyla sınamasın, çok büyük günah doğurganlık olayını yok edip yaratılışı değiştirmek, yapma canım sonra başka şeyler imtihan olur, günah olduğunu bile bile tüpleri bağlatmak doğru değil
Ozzqe Sprial da kanama yapıyormuş sanırım onu da düşündüm 2 sene yakın evliyim herşey apar topar oldu üni bitti evlendim sonra hemen cpcuk onu büyüttüm işe girerim dedim şimdi yine hamileyim pskolojik olarak çok çöküğüm
FatmaAzra_ Ozzqe hem yasin uygun değil bence hem dogurgnligi kaybetmek hos değil hem de ben caiz olmadığını biliyorum hani bunu takar misinz bilemem ama ssadece bildiğim bu.
Bilinmeyen34 Ozzqe herkesin derdi kendine ağır ama 1 çocuk sahibi olmak için senelerce uğraşanları düşünüp sukredin.parasiz tabiki hiçbişey olmuyor ama bir evlâdım yerini de hicbir maddi değer doldurmuyor
Ozzqe 5 yıldır troid kanseriyim ilk gebeliğim çok zor oldu normal doğum istedim 10 aylık suni sancıyla doğum yaptım alt tarafımda hala bir açıklık var sanki doktor normal dedi ama yok böyle bişey birde 4.900 doğurdum oda etkiledi sanırım şimdi daha düzelmeden yine aynı problemler olucak zor günlerim geliyor yine
Annesininmucizesi Ozzqe rabbim şifanı versin çok geçmiş olsn allah veriyosa vardır bi sebebi kardeşim🙏 tabi tercih senin
CooperBaby Ozzqe Ben de tek cocuk yapacagim. Ondan sonra baglattiracagim.. Bende dusunmuyorum asla.. Onlem icin bu sekilde yapmayi planliyorum.
Annesininmucizesi Ozzqe canım zor geçiniyo olabilirsiniz allah herkesin birini bin etsin inş. Ama çok büyük günah bu bize düşmez başka yöntemler dene çok seçenek var benim yengem de bağlattı ama yine de hamile kaldı sonradan bi kızı oldu bağlatsan bile çok güvenme😊
Annesininmucizesi Ozzqe duymuşsun bak sende bnce yapma tabi size söylemesi kolay diceksin belki ama hemcinsiz sonuçta o yüzden byle konuşuyoruz tekbiri allahtansa tedbiri bizden die bi laf var son smz senin 😊
Duranb Ozzqe cnm yasin daha cok gencmis boyle bi karar alma bence suan hem hamilelikte hormonlar tavan baska korunma yontemlerini tercih et bence