Senacaaaa HappyMom Bursa Özel Doruk Nilüfer Hastahanesi Fatma Güray. Muayene ücreti 1750 tl.Dopum ücreti bu sene 35 bin.Ancak seneye ne kadar olur bilmiyorum
Mrvtrk Eebasar evet ben yusuf hocayı cok sevdiğim için o hastaneye gittim. Ama hiç pişman olmadım yusuf hoca dışında doğumumda olan her şeyden de cok memnun kaldım. Sezaryen olduğun için 3 gün kaldım hastanede. İyi ki tercih etmişim dedim. ☺️
Eyluleyluleylul HappyMom koç üniversitesi sgklı muayene 3800 sigortasız 6500 tl. Özel sağlık sigortası varsa poliçeye göre değişiyor.
Ahgy Mucizem0301 benim için yemek foto olmasada olur çok önemli değil yeterki bebeğimi sağlıkla zamanında kucağıma alayım ama gittiğim hastanede bukadar yüksek fiyat alınca insanın beklentisinde yüksek oluyor 😂.
Ahgy hakinh haftadan ziyade il ve ilçeye görevde değişiyor yeni açılan hastanelerinde fiyatları daha uygun olabiliyormuş
Asudegler Bağcılar Medipol Mega Üni 1500₺ muayene ücreti normal doğum 22.000 sezaryen 34.000 Dr Didem Hanım memnunuz sigortasız fiyattan ödüyoruz kuveyttürk sağlam kart varsa indirimleri oluyor 250₺kadardı sanırım
Cagla96 Asudegler memnun musunuz nasıl bi doktor? Sezsryanda eşleri yanına kabul ediyorlarmı hastanede bilginiz var mı
AybenYB HappyMom Yalova Atakent Hastanesi Opr. Dr. Sedat Tekeli hem hemşehrim hem de çok iyi bir doktor tavsiye ediyorum, muayene ücreti 965 TL