Yasemin222 Selam kızlar 25 haftalık olduk biz Doğum tarihimiz 19 mayıs ❣️ ama sağ bacağım ve kasık ağrılarım ara sıra da bel ağrılarım oluyor sizler ne durumdasınız?
Esmam_ela25 Yasemin222 Mayıs’ın sonu gibi doğum yapıcam benimde bacak ağırlarım oluyor çok bide gebeliğin başından beri iştahım kapalı sizin nasıl acaba .
Busra1407 Yasemin222 bende 24+1 ama henüz doğum tarihi hiç konuşmadık doktorumla, sağlık ocağına kayıt yapmaya gittiğimde sata göre 20 Mayıs demişti 🙈 ama bilemiyorum ultrason faklı çıkıyor haftam bile
leylaaa1268 Yasemin222 selaam, 23+6 haftalıkk, bende de ayaklarımda uyuşma var, fazla ayakta duramıyorum artk zorlanıyorum belim ağrıyo, onun dışında herşey yolunda çok şükür, sağlıkla gelsinler İnşAllah🎀💗
Vuralelif Yasemin222 benimde tahmini doğum mayısın 2.haftası kramplarım çok oluyodu magnezyum içmeye başladıktan sonra azaldı baya ama kasık ağrım hala devam ediyor doktorum bişe yok diyo ama bazen beni tedirgin ediyo
aysima41 bende 15 Mayısta doğum yapacağım inşaallah 😍 Bel ağrım oluyor geceleri zor dönüyorum. Birde çok sık kramp giriyor bacaklarıma her gece krampla uyanıyorum. Sizde de kramp problemi var mı
Yasemin222 Esmam_ela25 ben ilk zamanlar kilo bile kaybettim bulantı sebebiyle şuan iyi ama fazla açık bir iştahım yok🫠
Yasemin_eylul_ Esmam_ela25 aynen benimde kapalı. Ne zaman iştah im acilcak acaba 43 kilo ile gebe kaldım şuan 50 kiloyum. 24 haftaligiz
Emineacr Bizde 25+1 olduk 18 Mayıs en son tarih görünüyor bende magnezyum içmediğim gün ağrılarım oluyor
Yasemin222 [silindi] bebek hareketleri uzanınca sağ tarafa baya hissettiyor kendini birde yemeklerden sonra
Dy_55 Yasemin222 24+1 oldum bacak kasik ağrısı magnezyum eksikliğinden dedi doktor ve kullamiyorum arada mide yanması boğaz ekşimesi oluyor bide karnımın içinde çok tuhaf hisler oluyor ve ağrı yapio
Yasemin222 Dy_55 bende magnezyum kullanıyorum ama yinede oluyor maalesef birde magnezyum içtikten sonra bende ekstra mide yanması yapıyor
ilkgozagrim__ 29+2 kızımla nisan annesiyim 19 nisan gününü beklerse küçük hanım ama beklemez erken davranırsa bilemiyorum
aisemhmt34 ilkgozagrim__ ama bana doktor 10 mayıs dedi nasıl böyle farklılık olabiliyor ki bakarsak 2 gün var arada
Myrtle Yasemin222 bugun 25 haftalik oldu kizim benimde. Dediklerinizi aynen yasiyorum. Bugun besik almaya gittik avmye. 1 saat ayakta kalmisimdir belim koptu resmen 😞
Simge16 24+4 üm bende bel kasık ağrılarım oluyor şu 2 gündür çok fazla 2 haftadır da mide yapmaları arttı. İlk hamileliğinde hiç nböyle sıkıntılarım olmamıştı