Metiye Tatlı annisler gebelik kesenizi ve bebeğinizin kalp atışlarını kaçıncı haftanizda ogrendiniz ?
Elcintugce Metiye kalp atışını 7. Haftada duydum canım ben 3 haftalıkken fark etmiştim keseyi görmüştü
Yenidenanne Metiyeşimdi ultrason kağıtlarına baktımda 4+4 te acil kanamayla gitmiştim ogün minicik bi kese 6+3 te kalp atışını duydum ben canım
Metiye deletedmom11 1 saat önce Benim kese görülmedi kan testi 146.4 ckmisti 4 gün sonra 243.8 ckti yani yeterince yukselmemisti böyle bir durumla karşılaşan oldumu sonradan yükselen Kötü bı durumda yok yaget iyiyim kanamam falan da yok çok şükür korkuyorum kese görünmüyorlar die
Metiye Elcintugce 1 saat önce Benim kese görülmedi kan testi 146.4 ckmisti 4 gün sonra 243.8 ckti yani yeterince yukselmemisti böyle bir durumla karşılaşan oldumu sonradan yükselen Kötü bı durumda yok yaget iyiyim kanamam falan da yok çok şükür korkuyorum kese görünmüyorlar die
Metiye Yenidenanne 1 saat önce Benim kese görülmedi kan testi 146.4 ckmisti 4 gün sonra 243.8 ckti yani yeterince yukselmemisti böyle bir durumla karşılaşan oldumu sonradan yükselen Kötü bı durumda yok yaget iyiyim kanamam falan da yok çok şükür korkuyorum kese görünmüyorlar die
Metiye Yenidenanne Yenidenanne Allah yardımcın olsun sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah ❤
Metiye Benim kese görülmedi kan testi 146.4 ckmisti 4 gün sonra 243.8 ckti yani yeterince yukselmemisti böyle bir durumla karşılaşan oldumu sonradan yükselen Kötü bı durumda yok yaget iyiyim kanamam falan da yok çok şükür korkuyorum kese görünmüyorlar die
Sonsuzluk Metiye Bide geç döllenme olmas a eğer o yüzden değerin öle olabilir tabi doktorun daha ii bilir sadece morelini yüksek tut Rabbim yavrunu korusun ins🤰
Sonsuzluk Metiye Canım niyetm seni üzmek değil ama benim değerlerim böleydi ilk 121 başladım on günde ancak 800 oldu doktor ii değil ddi keseyide gördüm ama bi hafta snra lekelenme ve sonra kanamayla düştü tabi rabbim senin yavrunu korusun belki de değerin hızla yükselir insallh bol dua et gerisi Rabbimin takdiri sakin bozma morelini
Yenidenanne Metiye geç döllenme olmuş olabilir benimde geç döllenme var 15+1 olmam gerekiyo yarın 14.haftama giriyorum 9 günlük gerilik var ama sorun değil diyo doktor canım sakın kendini germe böyle bişey için benim miyomum var yani ur oda bebeğe baskı yapıyo haraketsiz yatıyorum ben benm durumum farklı canım hep dikkatli olmak zorundayım ben ama moral önemli biliyosun gönlünü ferah tut
Metiye Sonsuzluk bilgilendirmen için teşekkür ederim Allah hepimizin miniklerini yavrularını korusun herşey Allah'tan insallah bebeğim benimle kalır 😓
Sonsuzluk Metiye Stres yapma seni o kadar iyi anlıyorum ki şuan sadece dua et gerisi Rabbimin taktiri😚