Haticeyildiz Mmrvdgnn yani bilemiyorum tabi allah hayirlisini versin ama yaziyi okurken icimden oyle gecti 😊😊
Elifece Mmrvdgnn Ben de hamileliğimin başında bir kutunun içinde tezgahın üzerinde pespembe bir yemek takımı gördüm kızım olacak . Seninkide belki erkektir 😇☺
humaninannesi61 Benim içime hamile kaldığımdan beri erkek doğuyordu. Rüyalarımda da hep kız bebek emziriyordum doğuruyordum ki tersi çıkar derler 🙄 Bi gittim kız 👧🏼 Kızım olmasını da çok çok istiyordum🤰 Dedim nasıl erkek hissederim ya bende mi terslik varr ☹
kosehande merhaba bende 5 haftalık hamıleyim ve henuz bebegimi göremedim 😞 Ve dün rüyam da kızbebek gördüm siz rüyanın tersimi olur? Birde 5. haftalıkken görünememesinormalmidir. ☺
Damla________ kosehande ben rüyamda iki kere çok güzel erkek çocuğu gördüm ama kız istiyordum kız çıktı 😍
kosehande Damla________ canm tersi cıkıyor demekki Allah sana nasip etmiş ne güzel sağlıklı olsunlarda baska bişi istemem 😋
Damla________ Ay kızlar rüyamda normal doğum yapan bir arkadaşımla konuşuyorum sonra sumuksu nişan mi oluyordu o geliyor ardına bir bez dolusu kan sonra anneme sesleniyorum kan geldi diye sonra uyandım 🤔