Elif_49 Sizde yaşadınız mı ben çok üşüyorum yorgan battaniye ortuyorum ama isinamiyorum , hastada değilim gebelik boyunca çok çabuk üşümek normal mi 😏
Mimmm Elif_49 bende 7 haftalığım bendede aşırı el ve ayak usumesi var deyim yerindeyse buz gibiyim hep su tirbasiyla duruyorum neden bilmiyorum ama bende kanama alanı çıktı ultrasonda belki ondan kaynaklıdır benimki doktora dediğimde halsizlik olması normal dedi
Gozdecaner Elif_49 benim kan degerlerim çok düşük ben normaldede hep soğuk olurum şimdi dahada sogugum iki kat çorap ve sıcak su torbasiyla bile ısınmıyor ayaklarım ve bu yüzden hep karnım ağrıyor geceleri çok eziyet benim için 37 haftadır
Kadersaahin Bnurr 9. Hafta da geçti benim, şimdi de çok terliyorum yanıyorum kanama olmadığı için ateş yapıyor dayanın 😘
Mimmm Elif_49 sağolun kalp atışı için gitmiştim lekenlenme yok sadece kese etrafında kanama alanları mevcut dedi istirahat etceksin dedi belirti yoktu işte ellerim ayaklarim üşüyor hep belki kanama dan dolayı olabilir içerden
Evhamlikurabiyeanne Benim sadece ayaklarim üsüyor evim sobali banyo soguk su soguk ,namaz kilan biriyim 5 vakit abdest alinca tabii isinamiyorum özellikle ayaklarim donuyor annem diyor ki kesin erkek ayaklarin üsürse erkek olurmus anne ondan degil hava soguk diyorum 😅
Elif_49 @Evhamlikurabiyeanne 🤭 Ah annelerimiz işte Annelerimiz , bazen sen nerden bildin de dedirtebiliyorlar 🙃 ALLAH başımızdan eksik etmesin onları Ben de öyleyim Özellikle ayak ve bacaklarım Sağlıcakla alalım kucağımıza 💜