Duygu_30 bilgeeS 6+6 iki haftadır iğrenç bi bulantı tiksinme ağızda tat yemek içmek haram oldu şanslısınız ki sadece ağrınız var :)
Reina bilgeeS 7+5 teyiz. Ben çok halsizim sürekli bulantım var. Kusmak üzereyim ama kusamıyorum öyle düşün. Uyanıp uyuyana kadar bu haldeyim. Bazen diyorum Allah canımı alsın da bitsin bu eziyet. Gerçekten gücüm kalmadı😔😔😔
eylulmucizem_ bilgeeS 8+1 belirtiler iki gündür kaybolmuşdu bu gün biraz midem garip tam bulanacak gibi oluyor bulanmıyor başım dönüyor çok kötü bi durum
Melek3675 bilgeeS normal bende 7+2 haftalığım belim ağrıyor ara sıra önce daha sıktı be tuvalet sıklığı da başladı
Bussr 7+2 benimde Bi göğüs hassasiyeti mide yanması var ama güzel tatlı şeyler Rabbım eksikliklerini göstermesin insallah:)
akifee Merhabalar benim de kasık ağrılarım oluyor fakat söze başka bisey sormak istiyorum beta değeriniz kac acaba benim biraz yavaş ilerliyor ama..
Elfidaa- bilgeeS merhaba 6+6 sabahları bulantı ve her şeyin kokmasından çok tiksindim ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı kızım 5 yaşında Buda erkek mi acaba belirti farklı olunca öyle mi oluyor bilemedim
bilgeeS Elfidaa- valla bende hiçbişi yok gögüs şişmesi sürekli acıkma dışında ozaman benimki kız mı ilk gebeliğiniz nasıldı
Elfidaa- bilgeeS ilk gebeliğim çok rahattı ne bulantı oldu ne tiksinme sadece göğüslerim ağırmıştı çok