Buket09 ilkgozagrim__ ben de şuan 33+1 deyim 2 haftadır bunu hissediyorum özellikle yürüyüşe çıktığım da hemen o baskı başlıyor o kadar korkuyorum ve zor yürüyorum ki sanki çıkacak gibi resmen aşağıda Allah’tan açılmam falan yokta içim rahat ama o his çok zor
ilkgozagrim__ Buket09 aynen canım zor valla ben dün yürüdüm akşam biraz dün geceden beri normal hissediyorum hareketlerini
Buket09 ilkgozagrim__ Benim her yürüyüşte nerdeyse aynı şekilde oluyo ve dışarı gezmesini çok seviyo heralde heyecan mi ne anlamadım 🥰🥰
duriskonunannesi ilkgozagrim__ kafasidir muhtemelen ,ayak olsaydı şayet tekmeleri orda hissedersiniz 😁 bazen minik minik ellerini oraya sıkıştırıyorlar o da çok garip bir his
Bebegimsu350 busduuk1914 ayyy şimdi bu şekilde post acmisken sizin postunuzu gördüm çok korkuyorum ya iki kere çok siddetli vurdu cikcak sandım , soluma uzandım iki bacağımi sıktım neyin nesi bu allahaskina
busduuk1914 Bebegimsu350 güçleniyor bebişler kıpır kıpırdar kesin ondan bence artık 😂 bir de yorulmakla alakalı benim yorulduğum günler daha çok oluyor bu durum
Ecrnsuos Canım bende 37 haftadaym vajinamda bir baskı bir dakika içinde 2defa lavbya gitmek sanki orada bir baskı var gibi hissediyorum arada orada birsey atıyormuş gibi oluyor birde anlayamadım ne olduğunu
Buket09 Ecrnsuos evet lavabodan yeni çıktığım halde sanki sıkışmışım gibi oluyor doktoruma sorucam inşallah normal biseydir her bilinmezlik ayrı bi stres yaratıyo son haftalarim iyice korku başladı
Ecrnsuos Buket09 ne yazikki hem doğum stresi hem birde sebebini bilmediğimiz bilinmezlik yoruyor sağlıkla gelsin bebislerimizde sizindemi son haftalariniz
Buket09 Ecrnsuos 33+1 bugün erken doğumdan korkuyorum her gün bi yerim ağrıyor hele bugün ev işi zor yaptım bıraktım yarım yamalak yattım şimdiye kadar kasıklarım çok ağrıdı
Ecrnsuos ilkgozagrim__ o haftalardada oluyordu bebek büyümeye başlıyor rahime baskı oluyor ama bide 30dan sonrası daha fazla ciktigini anlayacaksın
Mervettas ilkgozagrim__ 35.haftadayim 24.haftadan beri galiba tam haftayı hatırlamıyorum ama bende de var o ağrı. Az önce kızımla yere oturduk oyun oynuyorduk dayanamadım kalktım öyle bir agri ve baskı. Doktora söyledim magnezyum verdi 3 gün içtim baktım beni kusturacak midemi berbat etti onu da bıraktım içmiyorum
Buket09 Safie2020 evet tam kasis gibi mi tarif edemem de şişlik oluyo çoğu zaman kabarıklık gibi anlam veremiyorum vücudum baştan aşağı tuhaf oldu 🤦🏻♀️🥰 bebeğim sağlıklı olsunda önemli değil