Melekabdullah Kizlar burda sirkeli suyla taharetlenip kasintidan vs kurtulan varmi burda onerenler olmustu bu sabah kasintiyla uyandim akintim cogalmis enfeksyon vardi doktoruma sor dene bir dedi deneyenler yardimci olabilrmi
Hamisbayan Melekabdullah bendede ilk başlarda akıntı ve kaşıntıyla başladı doktor sadece trivazol krem verdi sonra akıntım koyu kıvam almaya başladı mantar enfeksiyonuna dönüştü iki tane ayrı fitil verdi onları kullandım anca geçti şükür mutlaka doktorunla görüş çünkü öyle birşey ki nasıl ilerlediğini anlamıyorsun
pamuk34_ Melekabdullah nioli yağını kullan canım çok faydalı oldu ben kullandım ve halen kullanıyorum çok rahatlatıyor
YaseminKaya3158 Melekabdullah sirkeli suyla yıkıyorum ama faydasını göremedim gibi sanki idrar yolu için
Rsahbaz Melekabdullah ben yıkanıp kurulanıp hindistan cevizi yağı kullanmıştım bir kaç gün bana iyi gelmişti. Birde nioli yağı çamaşırınıza damlattınız mı hiç
Melekabdullah Hamisbayan fitil kullandim normalledi doktorum dedigi sekerden dolayi suan. Seker ilaci vs kullaniyorum bakalim insaAllah normaller heran tetikteyim bisy olcak diye
pamuk34_ Melekabdullah var canım enfeksiyon için birebir banada doktorum önerdi o şekilde kullandım ve gayet memnunum sadece iç çamaşırınıza üç dört damla damlatıyorsunuz çok rahatlatıyor
Babykalamar Melekabdullah tek caresi fitil kullanip iyilesmek sonrasinda ayaklarinizi hep sicak tutup + bol bol su icmek baska caresi yok malesef