Aysegulkinyas 13.haftamdayim hersey cok guzel gidiyodu bebegimde gayet saglikli ben devlet hastanesine ilk gitmistim doktoru hastaneyi sevmedim yari ozel yri devlet bi hastaneye basladim cok memnunum oranin acile gidip memnun kalmistim rutun ilk kontrole gittim o hastanede doktorum cok iyi cok memnun kaldim onceki hastanede yapilan kan tahlillere bakti eksik gorduklerini istedi bugunde sonuclar cikti gittim idrar yollari enfeksiyonu cikti ama cok onemli degil dedi onemli olan uc tane enfeksiyon varmis anneden direk bebege gecen ilk kez duyuyorum bunuda ikisi normal biri poztif cikti ismi cok degisik su an aklimda degil vucudumda bu enfeksiyon var daha once gecirdigim birseyden sebepmis gecirmedim birsey ben dedim sok oldum bebekliginde bile olabilir bilmemen normal dedi acilen bi perinetoloji ile gorusmelisin riskli gebelik dedi bebegin down sedromlu yada baska bi engeli olabilir karninda olebilir yada dusebilir dedi dunyam basima yikildi o an sonra ultrosnla baktik allahim oyle guzel bi duygu ki onu orda gormek doktorda asiri hareketli herseyi cok normal gozukuyo dedi ama o enfeksiyon herseyi degistirebilirmis hemen acil bi kagit yazip docent banu hanima yonlerdi bu alana bakan ikili test isteyerek yaptirmamistim o yapilcak ikinci duzey usg yapilcak gerekirse ilac kullanimi olucakmis carsamba gunu butun testlerim yapilcak cok uzun oldu farkindayim hakkinizi helal edin ben boyle birseyi kimseden duymadim gormedim basina gelen var mi boyle birsey bide ne olur dua edin bebegimi birsey olmasin dusmesin olmesin 😔😔
GamzeAltndas Aysegulkinyas Rabbim bebeğini sana seni bebeğine bağışlasın . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️
Evinaram Aysegulkinyas enfeksiyonun down sendromlu olmakla alakası var mı ilk kez duydum kromozonal bir hastalık çünkü bence rahat olun inşallah bir şey çıkmayacak
Aysegulkinyas Evinaram bu enfeksiyon tetikliyomus olmasina takilmiyorum dusmesin olmesin baska istegim yok