Alset Benim bat 9 belirtilerim baş dönmesi regl gibi ağrılar birde koku hasasiyeti test yapmadım yapanlar durumlar ne
Happy-melek1997 Alset benimde 11i gögüs hassasiyeti var 2 3 gündür bugünde hafif hafif adet olacak gibi sızılar oluyor arada o kadar başka bir belirti falan her hangi birşeyim yok erkende zaten inşallah vardır rabbim hepimize hayırlısı nasip etsin inşallah bakalım yarın bir gün erken Bi test yapayım diyorum yarın 6 gün kalmış oluyor çünkü
BabybaB Benim bat 9 , dünden beri kahverengi leke geliyor , adet mi anlamadım. Kasık ve bel ağrısı var . Acaba yarın test yapsam mı ? Yoksa belki de regl erken geliyordur diyip beklesem mi ?
BabybaB Alset hayır çok değil , ilk defa böyle bir şey yaşadım . Adetim hep düzenlidir . Eğer regl ise neden oldu diye bir de bunu araştırmam gerekecek :(
elvangnc Happy-melek1997 bende elmde kaset test var onu yapicam baska yok cunku bu bir geebenn gunlgu testi kaset olmasina ragmen kimyasalmda 27 betayi bile gosterdi
elvangnc Benm Bat 11 tek tek tarafli gogus agrisi ama ucu degl genel icindeki damarlar agryo sanki anlamadm
Happy-melek1997 Alset kararsız kalıyorum negatif çıkar diye korkuyorum daha doğrusu yaparsam atarım inşallah çıkar
Elf0241 Bat 10 ama hiçbir belirtim yok bu ay. Geçen ay bütün belirtiler vardı ama negatifti maalesef.
Happy-melek1997 Alset yaa benimde negatif çıkar yüzde 90 adet olacak hissim sızım çok oluyor bende alırsam bugün gün içinde yaparım çarşıya çıkarsam yoksa kalır testi yapmaya isteğimde kalmadı hayırlısı diyorum hep ne diyim