xhbgns sweedishish Sompo sigorta ve demir hayat sigorta hamileyken sigorta yapan şirketler gideceğiniz hastaneye göre araştırıp yaptırabilirsiniz.
2inciAnnesi sweedishish sompo japan diye sigorta şirketine yaptirdik biz. Sezaryen 22 bin çıkmıştı ama ben sezaryen istemedim ilk doğum normal olduğu için doğum anında karar verme amaçlı olduğu için 27 bin çıktı onu yaptırdık.
Naniklininik sweedishish ben yaptırdım 12.haftada. 30bin ödedik medicana ile anlaşması vardı sompo sigorta gayet memnun kaldım hastaneden. Muayene ve doğumu karşılıyor bence yaptırın ben doğurana kadar 70 bin olur doğumlar hertürlü karlı oluyor
nih xhbgns Demir Hayat çok yüksek fiyat çıkarttı bana ama Sompo medicana’da geçerli ve 26 bin fiyat çıkarttı. Bence değerlendirilebilir.
sweedishish Naniklininik çok tesekkurler medicananin bana en yakın şubeleri Ataşehir ve Çamlıca hangisini tavsiye edersiniz
Naniklininik sweedishish canım ben İzmir dekine gidiyorum hiç bilmiyorum diğer şubeleri. Ama kadınlar kulübüne sor orada mutlaka vardır başlık
mervemurat16 sweedishish ben doğum sigortası yaptırmıştım 4 haftalık hamileyken 22.500 e yaptırmıştım spinal olunca ekstra 2 bin ödedi