Buse_bzgn Merhaba arkadaslar aralığın 14 de kan vermistin 165.51 cikti ve doktor hamilsin dedi . Ama aralıgın 24 de doktora gittim tekrar kan verdim. Beta hcg 571 cikti . Sagliksiz bi gebelik dedi. Kurtaj olman gerekiyor dedi. Gene 2.3 gun sonra tekrar gel dedi artis olabilir dedi . Kucuk bi kese gördu ultrasyonda . Bana yardimci olabirmisiniz😑
Mucizem00 Buse_bzgn canım kese gözükmüşse daha teşekküllü bir hastaneye git gitmeden başka bir yere operasyon yaptırma
Esrayusuf Ben katılmıyorum bende 6+3 günlük gebeyim ilk hcg sonucum 28 çıktı bir hafta sonra 310 çıktı kesem göründü bu cuma nasipse kalp atışını duyacağım doktorum ilk hcg sonucumda belli değil belki sağlıksızdır bir hafta sonra gel artış var mı bakıcam dedi ve 310 çıkmıştı güzel dedi 2 haftalık gebelikmiş o zaman bencede sen başka bir doktora görün hemen operasyon yapma canım rabbim nasip etsin inş
Ece111 Kese görüldüyse bekle değerler herkeste farklılık gösteriyor düşük çıkmasının sebebi laboratuvardan kaynaklı bi durumda olabilir tekrarla testi 2 günde 1 hemen kürtaj diyemez doktor neye dayanarak bunu söylüyor ki