Bhrdgan 17+2 olduk benim gibi burnu tıkalı geceleri zor uyuyan ve zorladığında kanayan varmı bunun için ne yapmak lazım acaba nasıl gecer
Hulo2105 Bhrdgan merhaba canım bende yaşıyorum bu durumu kuruyor kabuk oluyo silince de kanıyor. Doktor nazonem solisyon verdi o iyi geldi doktoruna sor sende istersen. Hava nemlendirici de aldık ama bütün gece açık bırakmaya korkuyorum çokta bi faydası olmadı onun ama.
esmerrmm Bhrdgan benimde burnum.kaniyor tikaniyor uyumadan once burnunu temizle rahat uyursun bide gece lavaboya kalktigindada temizle ancak rahatlarsin , ben hic doktora sormadim unuttum ztn ilac yazsada pek kullanmam
Derinnmom Bhrdgan bende de o haftalarda olmuştu sonra azaldı simdi tekrar başladı ama çok az, ben eczaneden serum almıştım onunla temizliyordum pek etkisini görmedim geçmedi yani doktor da normal demişti
Bhrdgan Hulo2105 2 gün sonraya randevum var gidince söylicem bende umarım işe yarar verdiği uyuyamamak çok kötü etkiliyor
Bhrdgan esmerrmm temizliyorum zaten ama bu seferde kanıyor normalde az kanardı bugun bayagı kanadı aktı çeşme gibi korktum artık
Bhrdgan Derinnmom normrlmiş zaten hormanlardan oluyomuş damarlarda incelince catlayıp kanama oluyomuş ama ne biliyim geviren bişeyde olması lazım yani