Sevil1996 18+2 yim daha önce böyle bu şekilde olmadı affedersiniz uzun süre idrar tutarız ya alt karnımız ağırır onun gibi baskı ağrı var 🥹ne yapmak lazım bilmiyorum ,olabilecek şey mi
Scelikler Sevil1996 18+3 bndede aynı azck tuvaletim gelse sancı yapıyor bazende karnim geriliyor sanki taş gibi oluyor
Scelikler ruveyda123 Sevil1996 enfeksiyin değil bu haftalarda oluyormus çok olmadi kan idrar vermiştim ama yinede bu ihtimal var enfeksiyonda olabilir değerlerine baktr doktora sor bence
Sevil1996 Scelikler ilk gebeliğim aslında üç gün önce doktora gittim ultrasonda doktor dedi bak tekme atıyor hissediyor musun dedi hayır henüz dedim karın bölgem hafif yağlı ondan da olabilir ama bir kes değişik bir hhşsetme oldu gibi içimden bişe kayar gibi o kadar
Scelikler Sevil1996 18+3 benimde ilk gebeliğim ama hissediyorum salı günü hissetmeye başladım 🥰 cinsiyetini biliyor musun
Scelikler Sevil1996 benimde kız🌼 ya kimisi kalp atar gibi dedi bana kimisi kelebek kanadı gibi dedi ama ikiside değil böyle kıpır kıpır ediyor farklı yani öncede bağırsaktaki hareketler mi bebek mi ayırt edemiyordum ama hissedince demek istediğimi anlayacaksn ben bsye benzetemiyorum bide çok hareket halindeysen hissedilmiyor ben göbek deliginin altina cok hafif baski yapiyorum elimi koyup öyle daha çok hissediyorum ara ara sende dene belki hissedersin