Nur_50 Kızlar şu süt yaptı diyeceğiniz neler var? Bebeğim yoğunbakımda yatıyor elektrikli süt sağma pompası ile süt sağıyorum günlük o yüzden süt artıran ne tüketebilirim netten baktığım şeyler deniyorum ancak tecrübeli annelerden fikir almak istedim.
Asuala Nur_50 dijital ebe diye bi kansl var YouTube da elle sagi tavsiye ediyo izrllikle sizindurumunuz da kimlere bir bakın istersenizz
buseyusuf27 Nur_50 bulgur pilavı , dut kurusu efsane süt yapıyor, tavuk corbası sehrıyelı, hoşaf, lohusa serbetı, yulaf ezmesi ve rezene çayı 👍 mükk
gamzosgamzos Nur_50 solgar brewer’s yeast with vitamin b12 kesinlikle öneririm çok fazla süt yapıyor ben sürekli mastit olduğum için bırakmak zorunda kalmıştım o kadar süt yapmıştı kuru incir kuru dut hurma kıvırcık dereotu taze soğan havuç yulaf tahin pekmez tahin helvası şekersiz komposto günde 2 fincan kimyon cayı 2 fincan rezene 3 4 litre su ben bunların faydasını çok gördüm bebeğim 22 aylık hala aktif emziriyorum şuana kadar mama takviyesi gerekmedi benim kızımda 10 gün yoğun bakımda kaldı Rabb’im sağlıkla kavuştursun inşaAllah 🤲🌸