Arenn1 75 ile başladım şuan 87 kiloyum. 26 haftalık daha doğum Nisan sonu.O zamana kadar bi 30 olurum gibi😂🤰🏻 Allah’ım yemekte kendimi tutamıyorum hayvan gibi yiyorum.Ve zor kilo veriyorum ne yapacam bilmiyorum…
Ayisigi23 Arenn1 57 ile hamile kaldım. 71 le doğurdum. 1 ay önce doğum yaptım 10 kilosu gitti. Bende hızlı kilo veremem diyordum ama emzirdikçe veriliyomuş gerçekten.
Aysusenn Arenn1 56 ile hamile kaldım şuanda 81 kg yum ama kızlar takmıyoruz kiloyu bebişlerimiz sağlıklı olsun da kg verilir 🥹🤰🏻🌸
mimikii Arenn1 konu yemek ve gezmek olunca Allah bi güç veriyor 😁 ben de 50 kilo ile hamile kaldım ilk dört buçuk ay sürekli kustuğum için 46ya kadar düştüm sonra bir anda çok hızlı kilo almaya başladım şimdi 61 kiloyum
Rynryn Arenn1 evet ben de ilk hamileliğimde 10 kilo almıştım fakat boyum kısa patates çuvalı gibi geziyodum 😂😂 sütüm çok olmadı 3 ay kadar emdi üstüne süt olsun diye herşeyi yiyince 5 kilo daha aldım ve çok zor verdim çocuk emmeyince zayıflamak zor oluyomuş
Merve1414 Arenn1 22+2 yım 45 le başladım yine 45 im 41 kiloya kadar düşmüştüm mide bulantısı diş ağrısı yüzüne bişi yiyememistim yeni yeni iştahım açıldı ama en fazla 55 olurum çünkü ilk doğum 53 ikinci doğum 51 le olmuştu şimdi 2 çocuk peşinde daha hareketli yım yesemde yediğim gidiyo
Arenn1 Merve1414 inan bende hareketliyim ilk hamilelikte paso yattım yurumedim bile.bunda 4 yaşında oğlum var akşama kadar onla uğraş iş yap yemek yap bazen hamile olduğumu bile unutuyorum o derece yani
Arenn1 Gulsah-207 ilk zamanlarda öyle oluyor mide bulantısı kusma felan.İkinci trimester ortalarında bı başlıyor insan yemeye sonra kilo alıyor 👍
Arenn1 HilalYlmz şaka mısıniz ya nasıl bu kadar güzel düzgün kilo alabiliyorsunuz hiç mi yemek yemiyorsunuz😂
Rahimedrsr 53 kilodan 64 kiloya çıktım, bebek 3 kilo, 9 gün sonra doğumum var. Umarım hepimiz sağlıkla kolaylıkla doğururuz 🙏🏻
Arenn1 Rahimedrsr ideal kilo .Allahım sağ salim eli ayağı düzgün şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸🤲
mevomevo Arenn1 ay öyle deme kız ilk 4 ay aç gezdim burun kanaması + kusmaktan dolayı.. 6. Ay bitene kadar kilo vermeye devam ettim 10 kilo kadar verdim hâlâ kusmam bulantım devam ediyor mide rahatsızlığı yüzünden böyle oldu yani 😂 hem biz her halimizle güzeliz aşkom 💃🏻