Herkese merhaba hanımlar burda hamileligim boyunca pozitif sezeryan hikayelerini okuyup rahatladım kendimi motive ettim çok şükür banada yazmak nasip oldu 🙏😊
ikizlerimi 37+4 haftada kucağıma aldım. Ameliyathaneye gittik damar yolum açıldı ve hiç acimadi benim genelde aciyor demişlerdi neyse işte işlemler filan sonra iğneye sıraya geldi iğne evet acitmiyor ama ignenin ilaciydi sanırım yaktı ama dayanilmicak birşey değildi sonra uyusmalar başlıyor zaten uyustuktan sonra sondami taktılar ayak parmaklarımı oynatabiliyordum biran korktum 😅ama sonra oda hemen yok oldu ve doğum başladı gerçekten hiç birşey hissedilmiyor cekistirme dokunma gibi şeyler oluyor ki onları bile hatırlamıyorum kafamı hep başka şeylerle meşgul ettim 😅 sonra çok hızlı şekilde bebeklerim çıktı o an gerçekten çok başkaydi Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin 🙏 Onlar agladi ben ağladım 😇🥲 sonra işlemler tamamlanip odaya çıktım. Bebeklerim benden önce gelmişlerdi bile 🥲 odaya gelince çok üşümeye ve titremeye başladım anca geçti bitti. 6 saat sonra artık ayaklarım iyice açılmaya başladı ve ilk yürüyüş için hemşire kaldırdı çok şükür kolay bir şekilde kalktim ve yürüdüm zaten ameliyattan sonra sıvı şeyler tüketiliyor galiba 5 saat sonra filan katı yiyeceklere geçiliyor ya da 6 kendimi iyi hissettikce bol bol yürüdüm ama destekli ama desteksiz tuvalete filan kendim gidip geldim şükür bazen tutunarak bazen tutunmayarak karnıma iki kere bastırıldı ilki biraz acıdı ikincisi çok acımadı işte sürekli ağrı kesiciler filan veriliyor birşeyler yapılıyor kolay bir şekilde atlatiliyor. Gaz ikinci gün çok az çıkardım büyük tuvaletim aynı şekilde az geldi ama bir şekilde oldular bol bol kayısı hoşafı su nescafe tükettim. Ameliyattan sonra ödem çok oldu 4.gunum ve devam ediyor en kısa sürede geçmesini diliyorum 😊 Herkese sağlıklı kolay doğumlar dilerim 🙏😇Dileyen isteyen bekleyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 😇😇