Tbyk ameliyat olduğum yere gitmek için biraz sedyede bekledim tabikide cok heyecanliydim ve korkmuştum yanimda sedyede yatan bir teyze vardi kalca ameliyatı olacakmış oda o sürekli benimle konuştu nerelisin ilk bebek mi felan filan diye onunla bile heyecandan konusamamistim ama sonra doktor ve ekibi gelince zaten sürekli sohbet ettiler soru sordular ve herşeyi cok güzel anlattılar oyüzden iyiydi kendimi yanliz hissetmedim 🤗 ameliyattan çıkınca da beni bir odaya götürdüler cam kenarina servis diye espri yaptilar birde 😂 ayaklarını hareket ettirdiğn zaman odana göndereceğiz dediler 20-30 dakika kadar orda bekledim sanırım.. ordada üşüyorumusun diye sordular, üşüyorum dediğimdede süpürge ucu gibi fanli bir ısıtıcı verdiler çok güzeldi bir güzel ısındım 😀 sadece ilk ameliyat ortamina girince biraz korktum kendimi yanliz hissettim ama doktorum ve ekibi geldikten sonra hersey cok hızlı ilerledi ve bebek doğduktan sonra zaten bir rahatlama geldi ve dikislerimin bitmesini bekledim zaten sürekli de muhabbet ettik güzeldi yani 🤗