SmyyeIremgul 28 haftalık hamileyim neredeyse son 2 aydir gece uykuya dalamıyorum gündüz uyumayi deniyorum gene olmuyo. Uyumak için ne yapmam gerekiyo🥺
scucer SmyyeIremgul Gun icinde kahve cay tuketimin nasil bunlar beni normalde etkilemezdi ama hamile kaldiktan sonra sabahtan icsem bile gece asla uyuyamıyorum
_Betus58_ SmyyeIremgul bende aynıyım maalesef mide yanması hafif kaşıntı huzursuz bacak sendromu derken sabah oluyor
SmyyeIremgul scucer çay hic icemiyorum kahvede ayda yilda 1 tane o da sütlü nescafe onunda yarisini anca iciyorum bitiremiyorum bile
Adenala Aslinuur Hem de nasıl iki merdiven çıkayım hemen yoruluyorum karnım geriliyo büyüdüğü için mesela
Kiwitoveannesi SmyyeIremgul bak bu saatte oldu uyku yok dalmaya çalışıyorum yok olmuyor sabahta erkenden kalkıyorum 3 buçuk yaşında oğlum var gün içinde bir dk oturmaya fırsatım olmuyor çok yoruluyorum ama yinede uyuyamıyorum
Aslinuur Adenala Evet bende 20. Haftamdayım aynı dediğiniz gibi oluyor aldığım nefes yetmiyor boğulacak gibi hissediyorum bu gebelikte normal midir acaba resmen hayat enerjimi alıyor
amayinedeiyiilerledim Aslinuur bilmiyorum geç uyuyorum erken uyanıyorum uyku düzenim kaydı. Bi rahatsızlığımda yok şükür. Hormonlardan sanırım. Burun tıkanıklığı yaşıyorum. Çay kahve içen biri de değilim 🥲
Elifttk SmyyeIremgul 28 haftalık ıkızlere hamıleyım gecelerı dalıyorum ama WC ye gıtmekden ne tarafa yatsam o tarafta toplanıyorlar yan taraflarım yanıyo resmen gündüzde uyuyamıyorum uyursam gece hıc uyuyamam her geçen hafta daha kötü oluyorum